Σασμός: "Με τη Στέλλα θα γνωριστούμε μέσα από..." - Οι αποκαλύψεις του Θανάση Πατριαρχέα για τη σειρά του ALPHA

Η άφιξή του θα φέρει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός:

Στον Σασμό πρόκειται να δούμε από στιγμή σε στιγμή τον Θανάση Πατριαρχέα ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Άγγελο, τον νέο αγροτικό γιατρό. Μάλιστα, ο ίδιος έχει μια συγγένεια με τους Βρουλάκηδες αλλά και τους Σταματάκηδες.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό Τηλέραμα και στον Βασίλη Ανδριτσάνο, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς, ενώ μια αποκάλυψη έκανε και η Δανάη Παππά.

Οι αποκαλύψεις του Πατριαρχέα για τον Σασμό

Ο Άγγελος έφτασε στο χωριό και φαίνεται να κρύβει κάτι…

Στους άλλους φαίνεται ότι κρύβει κάτι αλλά δεν κρύβει. Δεν ξέρει την πραγματική του ταυτότητα και προσπαθεί να τη μάθει. Κατεβαίνει στην Κρήτη λοιπόν για να ψάξει πράγματα από το παρελθόν του και σιγά σιγά ανακαλύπτει.

Έρχονται πολλά στην επιφάνεια, τα οποία είναι πολύ ενδιαφέροντα. Σε κάποιους πάντως αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είναι… Είμαστε περίπου 20 επεισόδια πιο μπροστά στα γυρίσματα. Βέβαια, έχει καταλάβει ποιος είναι, απλώς δεν μπορώ να σας πω.

Ο έρωτας με τη Στέλλα πώς προκύπτει; Θα κρατήσει ή γίνεται και για λόγους συμφέροντος;

Με τη Στέλλα θα γνωριστούμε μέσα από ένα ατύχημα. Έτσι θα συναντηθούμε, τυχαία, και θα ξεκινήσει κάτι ανάμεσά μας. Δεν θα το πω σχέση, γιατί δεν έχει γίνει ακόμα. Θα ξεκινήσει ένα πολύ ωραίο ειδύλλιο. Δεν είναι ούτε κατά διάνοια σχέση συμφέροντος.

Σασμός Θανάσης Πατριαρχέας

«Όταν μάθει η Καλλιόπη για τη σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (26/10) η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στον Σασμό, στον ρόλο της Καλλιόπης καθώς και στη σχέση της με την Κρήτη.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως είπε το ναι στη σειρά καθώς έχει να κάνει με την Κρήτη, τον τόπο καταγωγής της, ο οποίος έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

«Είπα ναι στον Σασμό γιατί πρώτα ήταν η Κρήτη, ο πολιτισμός της και τα έθιμά της. Και βεβαίως ο γιος μου, ο Ορφέας (Αυγουστίδης).... Οι παλιές γυναίκες έτσι ήταν. Η Καλλιόπη έχει απόλυτη στάση απέναντι στο καλό και το λάθος. Όταν θεωρεί ότι τα παιδιά της κινδυνεύουν ή ότι θα χάσουν κάτι σημαντικό - στην περίπτωση του μικρού της γιου, του Αστέρη, την Στέλλα, μια πανέμορφη, μορφωμένη κι από καλό σπίτι γυναίκα- παρεμβαίνει διότι θεωρεί τη Στέλλα ό,τι καλύτερο για σύντροφο, για τον μικρό της γιο….

Το να παντρευτεί ο μεγαλύτερος γιος της, ο Μαθιός, και να κάνει οικογένεια κρίνει ό,τι είναι το καλύτερο για το παιδί της, ιδιαίτερα όταν η ίδια θα έχει φύγει από τη ζωή. Γιατί είναι κρητικιά μάνα κι έτσι σκέφτεται, οι γυναίκες στηρίζουν τον άντρα. Θα μείνει χωρίς στήριξη;.

Ποτέ δεν έχω υπάρξει Καλλιόπη στη ζωή του γιου μου, του Ορφέα. Ο Ορφέας έμαθε να είναι δυνατός, να κάνει λάθη να τα αναγνωρίζει και να μην τα επαναλαμβάνει. Κι αυτό είναι το καμάρι μου», είπε αρχικά.

Για το αν θα μάθει για τη Βασιλική και τον Μαθιό, είπε: «Βεβαίως όλα θα μαθευτούν. Δεν κρύβονται. Ο Θεός ξέρει πως θα αντιδράσει».