Ναταλία Γερμανού: "Αν γινόταν αυτό πέρυσι που ο Κώστας ήταν εδώ..." - Το σχόλιό της στην κόντρα Τσουρού - Συνατσάκη

Η τοποθέτησή της στα αρνητικά σχόλια του δημοσιογράφου προς την Μαίρη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ναταλία Γερμανού:

Στα αρνητικά σχόλια του Κώστα Τσουρού για την Μαίρη Συνατσάκη αναφορικά με την παρατήρηση που έκανε σε άγνωστο που τραβούσε εν αγνοία της μία γυναίκα βίντεο θέλησε να σχολιάσει η Ναταλία Γερμανού.

Η γνωστή παρουσιάστρια λοιπόν μίλησε για τον πρώην συνεργάτη της στον αέρα της σημερινής (13/11) της εκπομπής, τονίζοντας πως διαφωνεί ξεκάθαρα μαζί του.

«Προφανώς ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μην θέλει να είναι στο κινητό ενός άλλου ανθρώπου. Ο ίδιος μπορεί να αντιδράσει. Η Μαίρη Συνατσάκη γιατί αντέδρασε; Είναι αστυνομία κινητών τηλεφώνων; Δηλαδή εμένα μου κάνει λίγο “είδα να τραβάει μία που φορούσε ένα στενό τζιν και πήγα και του είπα δείξε μου το κινητό σου να πάρω την κάμερα να το σβήσω. Τι είναι αυτό δηλαδή; Αυτό επιτρέπεται;» είχε πει ο δημοσιογράφος.

Η απάντηση της Γερμανού στον Τσουρό για την Συνατσάκη

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν σχολίασε: «Αν γινόταν αυτό πέρυσι τέτοια εποχή που ο Κώστας ήταν εδώ… Κώστα μου, πόσο θα είχαμε απολαύσει αυτά τα γνωστά μαλλιοτραβήγματα που κάναμε παρέα».

Μαίρη Συνατσάκη: "Δεν βρίσκω παραβατική τη συμπεριφορά μου" - Η νέα απάντηση στον Κώστα Τσουρό

«Είχα δικαίωμα να υπερασπιστώ την κοπέλα, όπως θα ήθελα να κάνει κάποιος άλλο και με εμένα. Δεν έχει να κάνει με αστυνόμευση αλλά με την παραβίαση του σώματα χωρίς συνέναιση. Ήμουν εξαιρετικά ευγενική, περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Δεν βρίσκω παραβατική τη συμπεριφορά μου. Του μιλούσα στον πληθυντικό, δεν τον έβρισα, δεν τον έσπρωξα.

Ειρήνη, αγάπη και ελευθερία. Αλλά αυτά δεν έρχονται έτσι, από μόνα τους, θέλουν δουλειά και έχουννα κάνουν μετα ατομικά μας δικαιώματα που διεκδικούμε».

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα υποστήριξε ανοιχτά την Μαίρη Συνατσάκη: «Οι απόψεις του Κώστα Τσουρού είναι συνήθως μια χαρά. Αυτό που είδα τώρα είναι απαράδεκτο. Πολύ καλά έκανε η Μαίρη».