Θάνος Καλλίρης: Το άγνωστο περιστατικό με τον παρολίγον πνιγμό της Νικολούλη - "Την είχαν αφήσει οι δυνάμεις της"

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θάνος Καλλίρης: Το άγνωστο περιστατικό με τον παρολίγον πνιγμό της Νικολούλη -

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκούντ» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) ο Θάνος Καλλίρης. Ο γνωστίς τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη, η οποία "άδειασε" τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η αποκάλυψη του Καλλίρη για την Νικολούλη

«Το καλοκαίρι του 1995, ή του 1996, είμαστε με το Μπράβο Ρούλα στη Ζάκυνθο. Πάμε κάποιοι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων εγώ και η Αγγελική Νικολούλη, σε ένα πάρα πολύ ωραίο σκάφος που το νοίκιασαν μόνο για μας. Μεγάλο σκάφος στο οποίο ήμασταν 4, 5 άνθρωποι το πολύ και μας πήγε στο Ναυάγιο.

Επειδή δεν το επέτρεπε ο καιρός, δεν μπορούσε να πλησιάσει κοντά οπότε έμεινε πιο έξω και μας είπαν να κολυμπήσουμε αν θέλουμε να το δούμε από κοντά. Είχε αρκετή φουσκοθαλασσιά και όντως έπρεπε να έχεις δύναμη και να ξέρεις καλό κολύμπι για να φτάσεις.

Βουτάμε όσοι βουτήξαμε για να πάμε και ξαφνικά ακούω να πνίγεται η Αγγελική! Να ζητάει βοήθεια και να μην νιώθει καλά. Την είχαν αφήσει οι δυνάμεις της».

Η σπάνια εξομολόγηση της Αγγελικής Νικολούλη για το γιο της - «Μου λένε πολλοί ότι...»

Την Αγγελική Νικολούλη λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της που έκανε χαμό, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου στο Mega Stories. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την οικογένειά της και τον γιο της, ο οποίος ζει στο εξωτερικό και είναι σκηνοθέτης.

«Σίγουρα η οικογένεια είναι η σπουδαιότερη ιστορία της ζωής μου. Έμεινα αρκετά χρόνια παντρεμένη κι έχουμε ένα υπέροχο παιδί. Τον θαυμάζω τον γιο μου. Έχει ανοίξει τον δικό του δρόμο κι έχει πετάξει με τα δικά του τα φτερά. Μου λένε πολλοί σκεπτόμενοι σαν τις Ελληνίδες μητέρες, έχεις έναν γιο γιατί δεν τον έχεις μαζί σου; Λέω γιατί; Για εμένα τον έκανα; Στα παιδιά μας δίνουμε αυτά που πρέπει να δώσουμε. Τις βάσεις κι από εκεί και πέρα η ζωή τους ανήκει. Να είμαστε δίπλα τους, στην σκιά τους αλλά όχι μπροστά τους. Δεν θα έλεγα ότι είμαι η κλασική μητέρα», είπε η παρουσιάστρια.

Ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης συμπλήρωσε: «Δεν μου έλειψε ποτέ κάτι. Κάπως ήταν πάντα εκεί. Τα συνδύαζε και τα κατάφερνε. Δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο».