Αντώνης Καφετζόπουλος: «Πέρασα μια περίοδο που ήμουν σε πολύ άσχημη κατάθλιψη»

«Όλα μου φαίνονταν άσκοπα, είχα ενοχές, ήμουν χάλια, μαύρος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντώνης Καφετζόπουλος: «Πέρασα μια περίοδο που ήμουν σε πολύ άσχημη κατάθλιψη»

Στην εκπομπη Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/11) ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με την πολιτική και το γεγονός ότι δεν ταίριαξε σε αυτόν τον χώρο.

Οι δηλώσεις του Καφετζόπουλου

«Είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου, παραιτήθηκα μετά από σκληρές μάχες για πράγματα που δεν συμφωνούσα. Τα βρόντηξα και έφυγα».

Για την σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» αποκάλυψε: «Με προόριζαν για τον ρόλο του οδοντίατρου και τους είπα ότι εγώ θέλω το αντίστροφο, γιατί έχω ένα σχέδιο για αυτό και το δέχτηκαν με πολύ στεναγμό.

Πέρασα μια περίοδο που ήμουν σε πολύ άσχημη κατάθλιψη. Ευτυχώς όχι αυτοκτονική… Δε σκεφτόμουν να κάνω κακό στον εαυτό μου. Όλα μου φαίνονταν άσκοπα, είχα ενοχές, ήμουν χάλια, μαύρος. Δε σταμάτησα ποτέ να λέω αστεία και ο κόσμος να αντιδρά με γέλια σε αυτά…Τότε δεν έπαιζα, δεν ήθελα να παίζω, δε μπορούσα» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο για τους εμβολιαστές.

«Λίγο πολύ όλοι στο χώρο ξέραμε ποιοι είχαν κακή συμπεριφορά»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και τη Νάνσυ Παραδεισανού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε επίσης για το πως μπορεί να τον εκνευρίσει ένας δημοσιογράφος ενώ την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, τα οποία κάνουν καθημερινά ολοένα κι περισσότεροι συμπολίτες μας.

«Εάν πέσω σε άνθρωπο που κάνει ερωτήσεις που περιέχουν την απάντηση, εκνευρίζομαι και μιλάω λίγο απότομα.

Είμαι εμβολιασμένος. Όταν άνοιξε η ηλικία μου πήγα και εμβολιάστηκα από τους πρώτους. Περίμενα μεσάνυχτα για να κλείσω».

Για τις καταγγελίες ανέφερε: «Δεν είμαι εξαίρεση, εξαίρεση ήταν οι άνθρωποι που είχαν κακοποιητική συμπεριφορά. Μετριούνται στα δάχτυλα του ενός, άντε των δύο χεριών οι άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν πετύχει σε αυτό το επάγγελμα, δεν είχαν τέτοια συμπεριφορά.

Λίγο πολύ όλοι στο χώρο ξέραμε ποιοι είχαν κακή συμπεριφορά, αλλά δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε και να λέμε πράγματα που θα ηχούσαν σαν συκοφαντίες».