Ελένη Μενεγάκη: Τι δουλειά κάνει η πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου

Ελάχιστοι το γνωρίζουν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Τι δουλειά κάνει η πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου

Η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκα Παντζοπούλου, είναι γνωστή σε πολύ κόσμο, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν, ποιο είναι στην πραγματικότητα το επάγγελμα της μητέρας του επιτυχημένου επιχειρηματία και συζύγου της παρουσιάστριας, Ματέο Παντζόπουλου.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέκαθεν είχε πολύ καλές σχέσεις με την πεθερά της κάτι που αποδεικνύεται και από τις πολύ συχνές αντιδράσεις που κάνει η μία στην άλλη στις αναρτήσεις τους στα social media.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και μάλιστα ανά καιρούς ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που τραβάνε την προσοχή της νύφης της - δείτε εδώ -, ενώ συχνά επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα από το Όναρ, το ξενοδοχείο του γιου της στην Άνδρο, το οποίο αποτελεί τον προσωπικό της παράδεισο.

Το επάγγελμα της πεθεράς της Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκας Παντζοπούλου

Όπως αναφέρει λοιπόν η ίδια στο bio της στο Instagram, είναι φωτογράφος, γεγονός που εξηγεί τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες που επιλέγει να μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Λιλίκα Παντζοπούλου επάγγελμα

Το δώρο - κειμήλιο της μητέρας του Ματέο Παντζόπουλου για τη μικρή Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματεό Παντζόπουλος έφεραν πριν 5 χρόνια στη ζωή την κόρη τους, την μικρή Μαρινούλα, η οποία αποτελεί και τη μεγαλύτερη αγάπη του ζευγαριού. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν βέβαια είναι πως η μητέρα του Ματέο, η Λιλίκα Παντζοπούλου έκανε στη νύφη της ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για τη γέννηση της εγγονής της.

Ο ερχομός της μικρής Μαρίνας αποτέλεσε την είδηση της εποχής μιας και η Ελένη Μενεγάκη μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο και τη νέα αρχή που έκανε στη ζωή της με τον Ματέο Παντζόπουλο, έφερε στην οικογένειά της ακόμα ένα μέλος.

Με το που βγήκε η Ελένη Μενεγάκη από το μαιευτήριο, την περίμεναν πλήθος από κάμερες και δημοσιογράφους προκειμένου να αποσπάσουν έστω μία δήλωση ή μία φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της. Ο Ματεό Παντζόπουλος αποχώρησε ήσυχα με το μωρό και η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στις κάμερες.

Από τα αμέτρητα δώρα που δέχτηκε η παρουσιάστρια για τη γέννα της, αυτό που ξεχώρισε ήταν το κόσμημα-γούρι, που έκανε δώρο η πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου στη μικρή. Σύμφωνα με το «Λοιπόν», ήταν ειδική παραγγελία σε γνωστό κοσμηματοπωλείο.