Ατύχημα για την Μπέσσυ Αργυράκη - Θα τη δούμε στο DWTS;

Το επικό βίντεο της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ατύχημα για την Μπέσσυ Αργυράκη - Θα τη δούμε στο DWTS;

Η Μπέσσυ Αργυράκη είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής σεζόν μιας και κάθε εβδομάδα στο DWTS καταφέρνει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και να κατακτά τις πρώτες θέσεις στη βαθμολογία.

Αυτή τη βδομάδα ωστόσο, η Μπέσσυ Αργυράκη είχε και μία ατυχία μιας και όπως αποκάλυψε η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται, είχε ένα ατύχημα και αμέσως επισκέφθηκε τον γιατρό της.

Η ίδια βέβαια το αντιμετώπισε όπως πάντα με πολύ χιούμορ και ζήτησε από τον γιατρό της να της πει αν τελικά θα μπορέσει να χορέψει σήμερα στο DWTS.

Τι θα συμβεί τελικά με την Μπέσσυ Αργυράκη στο DWTS

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η αγαπημένη τραγουδίστρια θα εμφανιστεί κανονικά απόψε στο χορευτικό show.

Μπέσσυ Αργυράκη: Αποκάλυψε τον λόγο που ο σύζυγός της δεν ήθελε να συμμετάσχει στο Dancing with the Stars

Το πρωί της Τρίτης 9/11 η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day». Μέσα σε όλα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον σύζυγός της, Λευτέρη Νικόλιζα καθώς αποκάλυψε πως δεν ήθελε να πάρει μέρος στο "Dancing with the stars" γιατί φοβόταν ότι θα τη χάσει από την άλλη το twitter έχει ξετρελαθεί μαζί της.

«Είμαι σε μια καθημερινή γιορτινή διάθεση. Αυτό μου το έχει δώσει ο χορός. Η αγάπη του κόσμου τόσα χρόνια έχει γεμίσει αθροιστικά τόσα χρόνια μέσα μου και με έχει γεμίσει με ένα ανέβασμα ψυχής φοβερό. Αυτό με βοηθά να κάνω αυτό που με ευχαριστεί»

Ο άντρας μου δεν ήθελε να πάω στο DWTS γιατί φοβόταν. Δεν είναι λογικό; Έχω τόσες δραστηριότητες και έχω άλλη μια τώρα που μου ρουφάει την καθημερινή μου ζωή τελείως. Τα έχω αφήσει όλα και έχω πέσει με τα μούτρα εκεί, έχει απαιτήσεις. Σου λέει θα τη χάσω τελείως… Τον ευχαριστώ πάρα πολύ και δημοσίως».