Άσχημες εξελίξεις με την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ακύρωσε ξανά δημόσια εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσχημες εξελίξεις με την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Όλο και μεγαλώνει η ανησυχία γύρω από την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, μιας και ακύρωσε ακόμα μία δημόσια εμφάνισή της. Έτσι, οι φήμες που θέλουν την υγεία της να χειροτερεύει, έχουν φουντώσει όλο και περισσότερο.

Η 95χρονη μονάρχης, η οποία έχει υποχρεωθεί τον τελευταίο καιρό να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις της έπειτα από σύσταση των γιατρών, είχε ανακοινώσει πως θα συμμετάσχει στην τελετή της Ημέρας Μνήμης, σήμερα Κυριακή 14.11.2021, στο Λονδίνο κάτι που δε θα συμβεί.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι «απογοητευμένη» που δεν θα παραστεί στην εκδήλωση, κάτι που θα σηματοδοτούσε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση αφότου έγινε γνωστό πριν μερικές εβδομάδες πως χρειάστηκε να περάσει μια νύχτα σε νοσοκομείο.

Βασίλισσα Ελισάβετ υγεία

Από τότε, ακύρωσε δύο ταξίδια, ένα στη Βόρεια Ιρλανδία και ένα στην COP26, τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα στη Γλασκόβη, κατόπιν εντολής των ιατρών της.

Στην συνέχεια, οι γιατροί σύστησαν να ξεκουραστεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα στα τέλη του προηγούμενου μήνα.

Χαρές στο Buckingham - Νέο δισέγγονο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τη βασίλισσα Ελισάβετ και τη βασιλική οικογένεια καθώς η Πριγκίπισσα Βεατρίκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υπέροχο κοριτσάκι, το βράδυ του Σαββάτου (18/9).

Η βασιλική οικογένεια ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση μέσα από μία λιτή ανακοίνωση στα social media και όλα αυτά, λίγο καιρό μετά την γέννηση της κόρης της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι.

«Η βασιλική υψηλότητα Πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κ. Edoardo Mapelli Mozzi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ασφαλή άφιξη της κόρης τους το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, στις 23.42, στο Chelsea & Westminster Hospital του Λονδίνου.

Το μωρό ζυγίζει 2.812 γρ. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες του νέου μωρού έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα. Η οικογένεια θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την υπέροχη φροντίδα τους.

Η Βασιλική Υψηλότητα και το παιδί της πάνε καλά και το ζευγάρι ανυπομονεί να παρουσιάσει την κόρη του στον μεγάλο αδελφό της Christopher Woolf», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας.