Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Ο Στάθης είναι.." - Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη νέα της σχέση

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά το τέλος του χθεσινού (13/11) live του J2US. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική της ζωή.

Η επιχειρηματίας λοιπόν μίλησε για τη φημολογούμενη σχέση της με έναν επιχειρηματία, τον Στάθη Σχίζα ο οποίος πριν από λίγες μέρες οργάνωσε ένα opening party για το νέο επιχειρηματικό του βήμα. Εκεί φυσικά παρευρέθηκε η Αλεξάνδρα και αυτό στάθηκε αφορμή για να φουντώσουν παραπάνω οι φήμες.

Ωστόσο, η ίδια τις διέψευσε και ξεκαθάρισε πως είναι απλά φίλος και συνεργάτης της και τίποτα παραπάνω!

Η αναφορά της Παναγιώταρου στην φημολογούμενη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα

Έτσι ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν το γάμο της με τον Γιαννόπουλο και τις πλαστικές

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται στη λίστα με τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που έχουν πει "ναι" στο νυστέρι και έχουν κάνει κάποια πλαστική επέμβαση για αισθητικούς λόγους. Μάλιστα, πολλά από τα botox της, της τα έχει κάνει ο πρώην σύζυγό της, Αριστομένης Γιανόπουλος.

«Δεν ήμουν ποτέ της υπερβολής και των άκρων. Και ούτε γενικά μου αρέσουν αυτά τα αποτελέσματα τα υπερβολικά. Που ξεφεύγεις από τον εαυτό σου και θυμίζεις κάτι άλλο. Απλά έκανα αυτό που χρειαζόμουν κάθε φορά. Χειρουργείο έχω κάνει μία φορά για να κάνω κάτι επεμβατικό. Ήταν το στήθος μου και η μύτη μου. Στην ουσία η μύτη μου δεν είχε κάποιο πρόβλημα! Ξεκινήσαμε να φτιάξουμε το διάφραγμα και απλά είπαμε να διορθώσουμε μία-δυο ατέλειες. Το στήθος μου ήθελα να το φτιάξω από μικρή βέβαια. Ήμουν αρκετά αδύνατη και ήθελα κάτι που θα έδινε όγκο στο σώμα μου.

Νομίζω ότι τώρα πια δεν μπορώ να με φανταστώ πώς ήμουν πριν. Εντάξει έχουν περάσει και 6-7 χρόνια από τότε που το έκανα, οπότε έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν. Είναι σαν να γεννήθηκα έτσι. Στα χείλη βάζω υαλουρονικό μια φορά τον χρόνο. Αλλά πολύ λίγο. Γενικά δε μου αρέσουν τα τεράστια χείλη. Μου αρέσει να φαίνεται φυσικό. Δεν τα θεωρούμε επέμβαση αυτά. Botox έχω δοκιμάσει να κάνω μια φορά σε πολύ μικρή ποσότητα. Γενικά κάνω πράγματα σε πολύ μικρό βαθμό» είχε πει η ξανθιά καλλονή σε παλιότερη συνέντευξη της.

Δείτε στο Athensmagazine.gr φωτογραφίες πριν τις πλαστικές