"Κρίμα για την Μπέττυ που συνεχίζει παλιακές στρατηγικές" - Η Κατερίνα Καινούργιου "ξεφτίλισε" την Μαγγίρα

Το τρέιλερ που φούντωσε ακόμα περισσότερο την κόντρα τους - "Πόσο χυδαίο!"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι η κόντρα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Μπέττυς Μαγγίρα. Η δεύτερη, δε, παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για την εκπομπή της που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις μεταξύ τους διαφωνίες.

Συγκεκριμένα, στο νέο τρέιλερ, η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της εκπομπής στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μιλούν με φόντο τον Πύργο του Άιφελ με την παρουσιάστρια να κάνει λόγο για... τα καλά του να είσαι στη δούλεψη μιας «πλούσιας».

Η Κατερίνα Καινούργιου φυσικά και το είδε με την ίδια να γίνεται κυριολεκτικά έξαλλη!

«Δεν έχω λόγια για αυτή την μικροπρέπεια. Θλίψη και πάλι θλίψη. Όταν το είδα με έπιασε σφίξιμο στο στομάχι… πόσο χυδαίο! Δεν πειράζει όμως… Είμαι συνηθισμένη στα χτυπήματα κάτω από την ζώνη! Απλά θλίψη.

Κρίμα για την Μπέττυ που συνεχίζει παλιακές στρατηγικές και όλα αυτά για να κάνει 4 – 5%» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα μέσα από μερικά instastories της.

Το τρέιλερ της Μαγγίρα και η απάντηση της Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου 'ξεφτίλισε' την Μαγγίρα

«Δεν έχω κάτι με την Μπέττυ Μαγγίρα αλλά έκανα unfollow»

Αρκετά έντονο ήταν το κλίμα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή τους λογαριασμούς των εκπομπών στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Super Κατερίνα σχολίαζε τα όλα όσα είπε ο Χάρης Βαρθακούρης για την εκπομπή «Όλα γκουντ» αλλά και για το γεγονός ότι πήρε τον λογαριασμό του Instagram της εκπομπής Σου Κου Family

Ορμώμενη λοιπόν από το εν λόγω συμβάν, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως ο λογαριασμός του Ευτυχείτε στο Instagram είχε φτάσει 108 χιλιάδες followers. Ωστόσο, έφτιαξαν καινούργιον λογαριασμό για το Super Κατερίνα και το παλιό account άλλαξε όνομα και το πήρε η εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα με την Μπέτυ Μαγγίρα όμως έκανε unfollow στο account της εκπομπής: «Εγώ έκανα unfollow τον λογαριασμό. Όχι ότι έχω κάτι με τη Μπέτυ αλλά δεν με αφορά πια» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.