Ελένη Δήμου: «Μάλωσα λίγο τον Μαρίνο για το φιλί! Ένιωσα άβολα»

Το σχόλιο της τραγουδίστριας για την απρόσμενη κίνηση του Κόνσολου στο J2US

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Δήμου: «Μάλωσα λίγο τον Μαρίνο για το φιλί! Ένιωσα άβολα»

Χαμό έκαναν στο χθεσινοβραδινό (13/11) live του “Just the two of us” ο Μαρίνος Κόνσολος με την Ελένη Δήμου, με τον ηθοποιό μάλιστα να μην διστάζει να φιλήσει την τραγουδίστρια στο στόμα, ξαφνιάζοντας τους πάντες και κυρίως την ίδια.

Η κάμερα της εκπομπής “Τι λες τώρα;” και ο Αρτ συνάντησαν το ζευγάρι αμέσως μετά το live, με την Ελένη Δήμου να σχολιάζει το εν λόγω φιλί.

«Η Ελένη Δήμου δεν ήξερε για το φιλί στο στόμα. Το φιλί κράτησε πολλή ώρα γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν το τράβηξε η κάμερα», είπε ο Μαρίνος Κόνσολος ενώ η τραγουδίστρια αποκάλυψε με την σειρά της: «Δεν ήξερα για το φιλί. Ένιωσα άβολα. Μάλωσα λίγο τον Μαρίνο για το φιλί».

Οι δηλώσεις Δήμου - Κόνσολου για το φιλί τους στο J2US

Η αποκάλυψη του Κόνσολου για την τοξική σχέση που είχε στο παρελθόν

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και στη Δήμητρα Καλφούντζου μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/9) ο Μαρίνος Κόνσολος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ζήλεια μιας πρώην συντρόφου του.

«Μεγάλωσα στην Κύπρο σε γειτονιά και μου είναι πολύ οικείο να χαιρετήσω στο δρόμο τον μανάβη και τα παιδάκια που ζουν εκεί. Έχω μάθει να ζω μόνος μου. Παίζουν ρόλο και οι ρυθμοί της δουλειάς.

Πέντε έξι χρόνια μετά έμαθα ότι η πρώην σύντροφός μου με παρακολουθούσε και είχε βάλει και κοριό στον καναπέ. Όταν ξαναβρεθήκαμε και ήταν πιο νορμάλ η κατάσταση, τότε μου το είπε για τον κοριό. Ήταν από αυτές τις τοξικές σχέσεις που λέμε. Όλοι έχουμε περάσει από μια τοξική σχέση. Καλά είναι να γίνονται αυτά νομίζω για να ξέρεις να αποφεύγεις στο μέλλον.

Αντιλαμβάνομαι τη συμμετοχή μου σαν ρόλο. Είμαι ηθοποιός δεν είμαι τραγουδιστής» είπε για τη συμμετοχή του στο J2US, το οποίο έκανε πρεμιέρα το προηγούμενο Σάββατο.