Ξεχάστε την όπως την ξέρατε - Η Σύλια του Big Brother 2 έγινε ξανθιά

Άλλο πρόσωπο....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεχάστε την όπως την ξέρατε - Η Σύλια του Big Brother 2 έγινε ξανθιά

Την Σύλια την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother 2 και είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με την σχέση που είχε αναπτύξει με τον Στηβ Μιλάτο, καθώς εκτός παιχνιδιού είχε - και συνεχίζει να έχει - σύντροφο. Η πρώην παίκτρια λοιπόν αρκετό διάστημα μετά την αποχώρηση της, αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της και από μελαχρινή να γίνει ξανθιά.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες από εξόδους της, αλλά και μέσα από το σπίτι της.

Σε αυτές λοιπόν, την είδαμε να ποζάρει με ξανθιά μαλλιά! Ωστόσο, να σημειώσουμε πως την ρίζα της δεν την έχει πειράξει.

Οι φωτογραφίες της Σύλιας από το Big Brother 2 με ξανθά μαλλιά

Τα "καυτά" φιλιά της Σύλιας με το σύντροφό της μετά την αποχώρηση

Μπορεί μέσα στο σπίτι του Big Brother ο Στηβ να την κυνηγούσε - δείτε τον τελευταίο καβγά τους - , ωστόσο η Σύλια είχε και έχει μάτια μόνο για τον σύντροφό της, ο οποίος έβλεπε το τι γινόταν από το σπίτι του. Όπως αποκαλύφθηκε, όντως ενοχλήθηκε με τα όσα έγιναν όμως η αγάπη που έχει στην καλή του είναι μεγάλη.

«Με τον σύντροφό μου μιλήσαμε, ενοχλήθηκε, παρόλα αυτά ποτέ δεν αμφέβαλλε για εμένα. Του ζήτησα και συγγνώμη και του έδωσα δίκιο για αυτά που έβλεπε. Ό,τι φάνηκε συνέβη δεν ήταν θέμα μοντάζ» είχε πει η Σύλια μιλώντας στην εκπομπή Όλα Γκουντ, όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της.

Δυο μέρες μετά την αποχώρησή της λοιπόν, η Σύλια έκανε και την πρώτη της έξοδο με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο. Μάλιστα, η πρώην παίκτρια δημοσίευσε και ένα τρυφερό τους βίντεο όπου φιλιόντουσαν.