Big Brother 2 - Μαίρη: «Είναι πολύ κοντά ο Στηβ με την Σύλια! Έχω δει φιλάκια στη κουζίνα»

Τι συμβαίνει μεταξύ των δύο παικτών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2 - Μαίρη: «Είναι πολύ κοντά ο Στηβ με την Σύλια! Έχω δει φιλάκια στη κουζίνα»

Μπορεί ο Στηβ να έχει εκδηλώσει φανέρα το ενδιαφέρον του για την Συλία μέσα στο σπίτι του Big Brother, ωστόσο η ίδια παραμένει πιστή στο αγόρι της και του έχει ρίξει εδώ και μέρες χυλόπιτα.

Παρόλα αυτά, η Μαίρη έχει αντίθετη γνώμη, μιας και σε μια συζήτηση που είχε με την Ευδοκία, της αποκάλυψε πως η Σύλια φαίνεται φανερά ενοχλημένη όταν μιλάει η Μαίρη με τον Στηβ ενώ μάλιστα της είπε πως έχει δει τους δύο παίκτες να είναι αρκετά κοντά και να έχουν ανταλλάξει φιλιά στην κουζίνα.

Η Μαίρη μάλιστα την έπιασε και της ξεκαθάρισε πως αυτό δεν είναι ωραίο, ωστόσο οι δυο τους εξακολουθούν να είναι κοντά.

Η αποκάλυψη της Μαίρης για τον Στηβ και την Σύλια

Η άγνωστη σχέση του Στηβ Μιλάτου με την Μικαέλα Φωτιάδη

Μετά από τις αποκαλύψεις για τον χωρισμό του λίγοι είναι εκείνοι οι οποίοι γνωρίζουν πως ο Στηβ Μιλάτος έχει γίνει νονός ενός παιδιού, πασίγνωστου ζευγαρθιού. Ο παίκτης του Big Brother έχει βαφτίσει το παιδί των μοντέλων Γιάννη Μπορμπόκη και Μικαέλας Φωτιάδη.

Το όνομα του παιδιού είναι Χρήστος-Μιχαήλ και οι γονείς τους είχαν προσπαθήσει να το κρατήσουν μυστικό μέχρι και τη στιγμή της βάφτισης, όπου ακούστηκε για πρώτη φορά. Το μυστήριο είχε γίνει στη Ρόδο και νονός ήταν το γνωστό μοντέλο και φίλος του ζευγαριού, Στηβ Μιλάτος.

Στο νησί για αυτήν την περίσταση είχαν βρεθεί οι φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού, οι οποίοι μάλιστα είχαν δημοσιεύσει και στα social media φωτογραφίες από το μοναστήρι της Παναγίας Φιλερήμου. Η πρώην παίκτρια του GNTM και «Miss Europe 2016» ήταν ντυμένη στα λευκά, ενώ ο σύζυγός της φορούσε ένα μαύρο κοστούμι, που το είχε συνδυάσει με ένα λευκό πουκάμισο και sneakers στο ίδιο χρώμα.

Νονός από τοπ Big Brother

Big Brother - Στηβ

Νονός ο Στηβ από το Big Brother