Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Νέα χυλόπιτα της Σύλιας στον Στηβ

«Έχω έρθει σε δύσκολη θέση γιατί σε γουστάρω τρελά»

Big Brother 2: Νέα χυλόπιτα της Σύλιας στον Στηβ
TV24 16.09.2021 01:00
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία νέα ειλικρινή συζήτηση έκατσαν να κάνουν ο Στηβ με τη Σύλια στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2, μετά τον καυγά του πρώτου με τη Μαίρη και μετά τα όσα ειπώθηκαν για το μεταξύ τους από τον Ισίδωρο.

«Δεν μου έχεις δώσει κανένα δικαίωμα, εγώ σε κυνηγάω. Θα σταματήσω να σε κυνηγάω και θα είμαστε φίλοι. Ούτε θα σου ξαναπώ κάτι στο ερωτικό επίπεδο για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση», είπε ο Στηβ που φαίνεται πως τρέφει αισθήματα για την Σύλια.

«Ξαφνικά έπιασαν στο στόμα τους τη σχέση μου, που δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα για να πιάνει ο οποιοσδήποτε τη σχέση μου εδώ μέσα. Δεν θεωρώ ότι σου έχω δώσει δικαιώματα, δεν θεωρώ ότι σου έχω δώσει ελπίδες, δεν θεωρώ ότι σε εκμεταλλεύομαι», του απάντησε η Σύλια, ενώ από τη μεριά του, ο Μιλάτος της είπε:

«Έχω έρθει σε δύσκολη θέση γιατί σε γουστάρω τρελά, μου αρέσεις πάρα πολύ, αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχει μέλλον. Σου έκανα ένα χαζοφλερτ για την παρέα, γιατί μου αρέσει και η παρέα σου, δεν μου αρέσεις μόνο εμφανισιακά. Σέβομαι τη σχέση σου και δεν μου αρέσει να είμαι τρίτος».

Η συζήτηση της Σύλιας και του Στηβ στο Big Brother 2

Συμφώνησαν να μοιραστούν το έπαθλο ο Στηβ και ο Πέτσας

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο σπίτι του Big Brother 2, ο Στηβ Μιλάτος και ο Παναγιώτης Πέτσας αποφάσισαν να ξεκινήσουν να παίζουν στρατηγικά και συγκεκριμένα, να μοιραστούν στα δύο το έπαθλο αν κερδίσει κάποιος από τους δύο.

Την πρόταση έκανε ο Παναγιώτης Πέτσας. Οι δυο τους ξεκαθάρισαν πως θα κρατήσουν τη μεταξύ τους σχέση και θα παίξουν μέχρι τελικής πτώσης. Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε ο Μιλάτος μετά τον τελευταίο του καυγά με τη Μαίρη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: Ο Στέφανος αποχώρησε οικειοθελώς από το σπίτι

Big Brother 2: Πήρε το μέρος της Μαίρης ο Νίκος - «Όταν αρχίζω και βλέπω κλάματα...»

Share