Big Brother 2: Ο Ισίδωρος «έκαψε» την Σύλια - «Πάει να πάρει την ιδιότητα των άλλων»

Βαριές κατηγορίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ο Ισίδωρος «έκαψε» την Σύλια - «Πάει να πάρει την ιδιότητα των άλλων»

Εξαιρετικά ενοχλημένος φαίνεται πως είναι τις τελευταίες μέρες με τη Σύλια ο Ισίδωρος, ο οποίος και στο σημερινό επεισόδιο (14/9) του Big Brother τόνισε πως προσπαθεί να κλέψει από τη λάμψη του Στηβ προκειμένου να προωθηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Ισίδωρος εξήγησε στη Μαίρη κάτι για το οποίο είχε μιλήσει και σε προηγούμενο επεισόδιο. Ότι δηλαδή η Σύλια δίνει μεγάλη σημασία στην ιδιότητα του άλλου γιατί θέλει να επωφεληθεί από αυτή.

Τα σχόλια του Ισίδωρου για τη Σύλια στο Big Brother

«Η Σύλια πήγε χωρίς ιδιότητα να πάρει από την ιδιότητα των άλλων. Πλησίασε τον βασιλιά αλλά δεν ήταν πριγκίπισσα», είπε χαρακτηριστικά ο Ισίδωρος.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Σύλιας που φλερτάρει με τον Στηβ μέσα στο σπίτι!

Τι κι αν του έριξε χυλόπιτα όταν της εξέφρασε πρώτη φορά τα συναισθήματα του, λόγω της σχέσης που έχει έξω από το παιχνίδι η Σύλια τώρα δεν πάει πουθενά χωρίς τον Στηβ!

Σε πολλά επεισόδια του Big Brother την παρακολουθούσαμε να βρίσκεται δίπλα στον Στηβ και να μιλάνε συνέχεια για την... κατάστασή τους και το πόσο μπερδεμένη είναι επειδή εκείνη τον βλέπει μόνο φιλικά ενώ εκείνος την θέλει ερωτικά!

Εσάς σας έπεισε η Σύλια πως δεν έχει τσιμπηθεί κάπως με τον Στηβ; Γιατί εμάς καθόλου! Άλλα λέει το στόμα της άλλα λένε οι πράξεις της και... έξω από το παιχνίδι την περιμένει ο Κώστας, που βρισκόταν στο πλευρό της και στην ζωή της εδώ κι έναν χρόνο!

Είναι λες και ζούμε ξανά το Ρουμελιώτη - Λιβάνης - Κατσούλης ή είναι η ιδέα μας;

Σύλια σύντροφος Big Brother

Τα tweets για την Σύλια