Big Brother 2 - Ισίδωρος: «Η Σύλια φλερτάρει με τον Στηβ γιατί πουλάει»

Ο κακός χαμός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 - Ισίδωρος: «Η Σύλια φλερτάρει με τον Στηβ γιατί πουλάει»

Σε εξαιρετικά βαριές δηλώσεις προχώρησε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2 o Ισίδωρος, ο οποίος μετά τον καυγά του με την Ευδοκία, αναφέρθηκε στην «βασιλική οικογένεια» του σπιτιού και συγκεκριμένα στο φλερτ της Σύλιας με τον Στηβ.

Τα σχόλια του Ισίδωρου για τους συμπαίκτες του στο Big Brother 2

«Έχω να ασχοληθώ και με το ρύζι και με τη ρυζού την ίδια. Ο Στηβ είναι ο βασιλιάς του σπιτιού. Βασίλισσα έχουμε αυτή που θέλει τον βασιλιά. Ή που τέλος πάντων θέλει να τη θέλει ο βασιλιάς. Τη Σύλια. Τη Σύλια την ενδιαφέρει η ιδιότητα. Δηλαδή αν είσαι δημόσιος υπάλληλος δε σε πλησιάζει, αν είσαι μοντέλο ή τραγουδίστρια έρχεται κοντά σου.

Είναι TikToker. Την ενδιαφέρει η ιδιότητά σου γιατί σου λέει μαζί με τον βασιλικό θα ποτιστώ κι εγώ, η γλάστρα. Έχει ένα φλερτ με τον Στηβ που το έχει για να το έχει και που ξέρει ότι είναι τηλεοπτικό και πουλάει. Συγχρόνως όμως μπορεί να την πατήσει γιατί ξεκίνησε από πλάκα αλλά έχει και μία σχέση», είπε χαρακτηριστικά.

«Η Ευδοκία θέλει τον Παναγιώτη και φαίνεται»

Με μία «καυτή» αποκάλυψη ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2 μιας και η Σαμάνθα μίλησε για ένα σκηνικό που σημειώθηκε με την Ευδοκία, λίγο πριν ξεκινήσει το live της Παρασκευής.

Η Ευδοκία ήταν υποψήφια και ξεκαθάρισε με έντονο ύφος στην Σαμάνθα πως θέλει να κάτσει δίπλα στον Παναγιώτη Μάλιστα αποκάλυψε πως αδιαφορεί για όσα λέει η Ανχελίτα, αρκεί να κάτσει εκείνη δίπλα στον Παναγιώτη.

Πριν από λίγο καιρό, η Ευδοκία είχε μιλήσει με την Ανχελίτα και είχαν ξεκαθαρίσει μαζί τους σχετικά με τον Παναγιώτη.

«Λίγο πριν βγούμε live, κάπως ήρθε η συζήτηση και της είπα ότι δίπλα στη Σύλια κάθεται ο Κωστής, δίπλα εγώ και δίπλα κάποιος υποψήφιος. Με ένταση στη φωνή της μου είπε ότι "είμαι υποψήφια και έχω το κάθε δικαίωμα να διαλέξω πού να κάτσω και θέλω τον Παναγιώτη μου δίπλα". Εγώ της απάντησα να ρωτήσει την Ανχελίτα και τον Παναγιώτη γιατί είχαν κανονίσει να κάτσουν αλλού.

Και γυρνάει και μου λέει: "Εγώ θέλω τον Παναγιώτη μου δίπλα". Γιατί συγκεκριμένα τον Παναγιώτη δεν ξέρω, εγώ από την πρώτη μέρα που μπήκα είπα ότι η Ευδοκία φαίνεται ότι θέλει τον Παναγιώτη. Φαίνεται και από κάποια βλέμματα, θέλει να είναι συνέχεια μαζί του».