Big Brother 2 - highlights 10/9: Η εμφάνιση της Δανέζη, τα κλάματα και η αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 10/9: Η εμφάνιση της Δανέζη, τα κλάματα και η αποχώρηση

Χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2, οπού είχαμε ακόμη μια αποχώρηση από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες.

Αυτά είναι τα 10/9 highlights του Big Brother 2

Καλεσμένη στο live ήταν η Σοφία Δανέζη - Υπέρλαμπρη με το φόρεμα της

Η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα άκρως ιδιαίτερο φόρεμα καθώς η είσοδός της στο πλατό του Big Brother κέντρισε το ενδιαφέρον των παρουσιαστών.

Μάλιστα, οι παρουσιαστές δεν δίστασαν να την ρωτήσουν εάν η ίδια έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη μέσα στο παιχνίδι μιας και η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως σίγουρα υπάρχουν κάποιοι παίκτες που θα έκανε παρέα μαζί τους. Βέβαια η Σοφία Δανέζη δεν αποκάλυψε ποιοι είναι εκείνοι ακόμη.

Τι δήλωσαν οι τρεις υποψήφιοι;

Οι παρουσιαστές έδωσαν στην συνέχεια τον λόγο στους τρεις υποψήφιους καθώς όπως είναι λογικό τα συναισθήματά τους αυτή τη στιγμή είναι ανάμεικτα μιας και έχουν βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη θέση.

Όταν ήρθε η ώρα ο καθένας να σχολιάσει για το πως αισθάνεται που είναι υποψήφιος ο Μελέτης Γαβαλάς θέλησε να πετάξει την δική του σπόντα προς τους υπόλοιπους συμπαίκτες αφού, ανέφερε ότι «Δεν ξέρω τον λόγο που βρίσκομαι και πάλι σε αυτή τη θέση».

Αυτή ήταν η αντίδραση των παικτών μετά την απόφαση της Σαμάνθας για το βέτο

Στο προχθεσινό επεισόδιο είδαμε πως νικήτρια του βέτο ήταν η Σαμάνθα Μίσοβιτς παρά το γεγονός πως είναι η πιο μικρή στο σπίτι του μεγάλου αδελφού καθώς στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Ανχελίτα με πολύ μικρή διαφορά.

Έτσι, η Σαμάνθα εξομολογήθηκε στους υπόλοιπους παίκτες πως η ίδια είχε σκεφτεί να χρησιμοποιήσει το βέτο είτε για εκείνη είτε για τον Μελέτη αλλά τελικά η ίδια το έκαψε.

Η αμηχανία της Σοφίας Δανέζη όταν ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Κεχαγιά

Η Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία της καθώς ήταν εκθαμβωτική ωστόσο ήρθε σε αμηχανία όταν η Ναταλί Κάκκαβα την ρώτησε «πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Δημήτρη Κεχαγιά».

«Είναι καλά ο άνθρωπος, να είναι καλά...», αρκέστηκε να πει η Σοφία Δανέζη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να καταλαβαίνει την αμηχανία της και να αλλάζει θέμα προτού προκύψει κάτι απρόοπτο στον αέρα της εκπομπής.

Ένταση ανάμεσα στον Στηβ και την Μαίρη

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο παίκτες όταν είχαν μπει στην αρχή στο σπίτι του μεγάλου αδελφού είχαν έρθει αρκετά κοντά μεταξύ τους μιας και ο Στηβ είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς την παίκτρια. Βέβαια, κάπου όλα αυτά χάθηκαν καθώς οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν.

Έτσι, στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ποιος ήταν ο λόγος που η Μαίρη Βαρσάμη τα "έχει μαζεμένα" στον Στηβ μιας και η θέση της φαίνεται να είναι ξεκάθαρη.

«Δεν θα αλλάξω τίποτα στη συμπεριφορά μου»

Η Σαμάνθα η οποία έχει έρθει κοντά και με τον Μελέτη μετά από το βέτο που κέρδισε ανέφερε πως θα το έδινε σε εκείνον προκειμένου να παραμείνει στο σπίτι αλλά τελικά η ίδια επέλεξε να το κάψει εντελώς φοβούμενη πως μπορεί να βγει η ίδια προτεινόμενη.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του μεγάλου αδελφού

Ο «Μεγάλος Αδελφός» ήταν ανατρεπτικός και αυτή την εβδομάδα, όπως φυσικά υπήρξαν και οι παίκτες, με τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση να είναι ο Μελέτης, η Μαίρη και η Ευδοκία, καλώντας τον κόσμο να τους ψηφίσει, ώστε να παραμείνουν.

Εκείνος που δεν τα κατάφερε, τελικά, ήταν ο Μελέτης. Ο ίδιος, όπως σας είχαμε ενημερώσει, συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και κλήθηκε να αφήσει το σπίτι, όπου έμεινε για κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες.

Λύγισε η Σαμάνθα Μίσοβιτς on air

Ποιος συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για δύο θανάτους που τη συγκλόνισαν, καθώς έχασε στο παρελθόν δύο πολύ σημαντικά για εκείνη πρόσωπα σε τροχαία ατυχήματα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και σε κάποια συγγενικά της πρόσωπα ενώ εξήγησε και τους λόγους που αισθάνεται άσχημα για τη γιαγιά της καθώς δεν πρόλαβε να την δει για τελευταία φορά πριν φύγει από την ζωή. Δείτε επίσης ποιος παίκτης αποχώρησε.