Big Brother 2: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του μεγάλου αδελφού

«Σας αγαπάω όλους»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του μεγάλου αδελφού

Το live του Big Brother ολοκληρώθηκε με μια ακόμη αποχώρηση, με ένα δυνατό παίκτη να φεύγει από το σπίτι και να προκαλεί έκπληξη, με βάση την ψήφο του κοινού και τη δημοτικότητα που έμοιαζε να έχει.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» ήταν ανατρεπτικός και αυτή την εβδομάδα, όπως φυσικά υπήρξαν και οι παίκτες, με τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση να είναι ο Μελέτης, η Μαίρη και η Ευδοκία, καλώντας τον κόσμο να τους ψηφίσει, ώστε να παραμείνουν.

Εκείνος που δεν τα κατάφερε, τελικά, ήταν ο Μελέτης. Ο ίδιος, όπως σας είχαμε ενημερώσει, συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και κλήθηκε να αφήσει το σπίτι, όπου έμεινε για κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση για το ποιος αποχωρεί από το Big Brother

Big Brother 2: Ξεσπά ο Μελέτης - «Κάποιοι εδώ είναι ή πολύ δειλοί ή πολύ καλοί ηθοποιοί»

Μετά από την ανακοίνωση των υποψήφιων προς αποχώρηση ο Μελέτης Γαβαλάς δεν το πήρε και τόσο θετικά καθώς και την προηγούμενη φορά ήταν υποψήφιος.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά «Κάποιοι εδώ είναι ή πολύ δειλοί ή πολύ καλοί ηθοποιοί» πράγμα το οποίο τον έχει εκνευρίσει ιδιαίτερα μιας και δεν βρίσκει τον πραγματικό λόγο που τον ψήφισαν.

Μάλιστα, δεν στάθηκε μόνο εκεί αφού στην συνέχεια δήλωσε στον μεγάλο αδελφό πως στεναχωρήθηκε διότι δεν του αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την θέση. Επίσης δήλωσε πως όσοι τον ψηφίζουν, καλά θα είναι να κρατάνε και λίγο τους "τύπος".

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Μελέτη