Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Τι συμβαίνει με τον Στηβ και την Σύλια;

Όλο και πιο κοντά έρχονται

Big Brother 2: Τι συμβαίνει με τον Στηβ και την Σύλια;
TV24 09.09.2021 00:11
Από Ίρις Βίλα

Πριν από μερικές ημέρες ο Στηβ Μιλάτος είχε αποκαλύψει στην Ανχελίτα το ενδιαφέρον του προς την Σύλια Καραμολέγκου. Το κύριο πρόβλημα όμως είναι το γεγονός πως η Σύλια είναι σε σχέση εδώ και έναν χρόνο, πράγμα που κάνει ακόμη πιο περίπλοκο το γεγονός.

Μάλιστα, η ίδια είχε αναφέρει πως τον βλέπει μόνο φιλικά ενώ δεν μπορούν να είναι το ίδιο. Από την άλλη η ίδια δήλωσε πως από την μια την χαλάει αυτό γιατί τον ένιωθε αρκετά κοντά της.

Άραγε τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν ανάμεσά τους; Από την άλλη φαίνεται πως αναμένεται να έχουμε και το πρώτο ζευγάρι μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού καθώς η Ανχελίτα και ο Παναγιώτης Πέτσας έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ.

Δείτε παρακάτω την Σύλια Καραμολέγκου με τον Στηβ Μιλάτο

Big Brother 2: Αυτός είναι ο σύντροφος της Σύλιας που φλερτάρει με τον Στηβ μέσα στο σπίτι!

Τι κι αν του έριξε χυλόπιτα όταν της εξέφρασε πρώτη φορά τα συναισθήματα του, λόγω της σχέσης που έχει έξω από το παιχνίδι η Σύλια τώρα δεν πάει πουθενά χωρίς τον Στηβ!

Σε όλο το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother την παρακολουθούσαμε να βρίσκεται δίπλα στον Στηβ και να μιλάνε συνέχεια για την... κατάστασή τους και το πόσο μπερδεμένη είναι επειδή εκείνη τον βλέπει μόνο φιλικά ενώ εκείνος την θέλει ερωτικά!

Εσάς σας έπεισε η Σύλια πως δεν έχει τσιμπηθεί κάπως με τον Στηβ; Γιατί εμάς καθόλου! Άλλα λέει το στόμα της άλλα λένε οι πράξεις της και... έξω από το παιχνίδι την περιμένει ο Κώστας, που βρισκόταν στο πλευρό της και στην ζωή της εδώ κι έναν χρόνο!

Είναι λες και ζούμε ξανά το Ρουμελιώτη - Λιβάνης - Κατσούλης ή είναι η ιδέα μας;

Αυτός είναι ο σύντροφος της Σύλιας

Σύλια σύντροφος Big Brother

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Γιώτα αποχώρησε από το Big Brother και "άδειασε" τους συμπαίκτες της - «Έδειξαν τις προθέσεις τους»

Αποκλειστικό: Ακόμα μια οικειοθελής αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother;

Share