Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Χαμός ανάμεσα σε Μαίρη και Στηβ - «Αυτό που κάνεις δεν με τρομάζει»

Σκοτώθηκαν!

Big Brother 2: Χαμός ανάμεσα σε Μαίρη και Στηβ - «Αυτό που κάνεις δεν με τρομάζει»
TV24 15.09.2021 01:32
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2, η ένταση ανάμεσα στον Στηβ και τη Μαίρη ήταν πολύ μεγάλη. Μπορεί στον καυγά να συμμετείχαν και η Σύλια με τον Ισίδωρο ωστόσο η αλήθεια είναι πως το όλο ζήτημα δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δύο πρώτους.

Ο Στηβ ξεκαθάρισε στη Μαίρη πως δεν θέλει να μιλάει για εκείνον σε καμία περίπτωση ενώ η Μαίρη θεώρησε παράλογη τη στάση του. Τα αίματα άναψαν όταν ο Στηβ πάνω στην έντασή του χτύπησε τα χέρια του στον πάγκο της κουζίνας, με την Μαίρη να του απαντά: «Εμένα δεν με τρομάζει αυτό που κάνεις».

Ο καυγάς της Μαίρης με τον Στηβ στο Big Brother 2

«Η Μαίρη δεν έχει καταλάβει ότι ο Στηβ γουστάρει εμένα όχι εγώ τον Στηβ»

Μία νέα ένταση έχει δημιουργηθεί στο σπίτι του Big Brother, αυτή τη φορά ανάμεσα στη Μαίρη και τον Στηβ, με τη Σύλια να μπαίνει στο παιχνίδι και να παρεξηγείται με αφορμή κάποια λόγια που ειπώθηκαν για εκείνη.

Η Σύλια φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει ενδιαφέρον για τον Στηβ αφού έχει και αγόρι έξω από το σπίτι, ωστόσο την ίδια στιγμή είναι πολύ κοντά του.

«Πληροφορήθηκα για κάτι που ο Στηβ σκεφτόταν να μην μου το πει για να μην γίνει σαματάς. Τότε που είχε γίνει το σκηνικό με τη Μαίρη, ειπώθηκε κάτι για εμένα, το οποίο δεν είχε τα κότσια να το πει μπροστά μου. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Στηβ ξέρει καλά τι άνθρωπος είναι. Εμένα μου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από τη Μαίρη για τον Στηβ.

Μου αρέσει να υπάρχει ενδιαφέρον μεταξύ δύο ατόμων και κάποιος να ζηλεύει γιατί κι εγώ είμαι σε σχέση και ζηλεύω. Η Μαίρη δεν έχει καταλάβει ότι ο Στηβ γουστάρει εμένα και όχι εγώ τον Στηβ. Αυτή δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι τον γουστάρει τον Στηβ», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: Τέλος η ήρεμη φωνή για τον Ισίδωρο - Άλλος άνθρωπος στον καυγά του με τον Στηβ

«Κατακραυγή» του Twitter για τον Στηβ - «Ρε πετάξτε τον έξω»

Share