Big Brother 2: Ένταση επικρατεί ανάμεσα στον Στηβ και την Μαίρη

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ένταση επικρατεί ανάμεσα στον Στηβ και την Μαίρη

Στο αποψινό live επεισόδιο του Big Brother οι ανατροπές δεν έχουν τέλος. Πιο συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές αποφάσισαν πως μιας και η Μαίρη Βαρσάμη είναι υποψήφια προς αποχώρηση θα ήταν σωστό να δουν οι τηλεθεατές τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στην Μαίρη και τον Στηβ.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο παίκτες όταν είχαν μπει στην αρχή στο σπίτι του μεγάλου αδελφού είχαν έρθει αρκετά κοντά μεταξύ τους μιας και ο Στηβ είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς την παίκτρια. Βέβαια, κάπου όλα αυτά χάθηκαν καθώς οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν.

Έτσι, στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ποιος ήταν ο λόγος που η Μαίρη Βαρσάμη τα "έχει μαζεμένα" στον Στηβ μιας και η θέση της φαίνεται να είναι ξεκάθαρη.

Δείτε παρακάτω την συζήτηση της Μαίρης και του Στηβ

Big Brother 2 spoiler 10/9: Ντέρμπι η σημερινή ψηφοφορία - Αυτός φεύγει!

Κρίσιμο το αποψινό 10/9 βράδυ για τους παίκτες του Big Brother 2 και το 12% που βλέπει το project, καθώς θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο live και συνεπώς η δεύτερη αποχώρηση από το παιχνίδι!

Υπενθυμίζουμε πως την προηγούμενη Παρασκευή είχε αποχωρήσει - όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr πρώτο μέσα από spoil - η Έλενα Σπανού!

Και αυτή την φορά το Youweekly.gr έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μάθει τι θα συμβεί και... δεν μας ξεφεύγει τίποτα τα έχουμε ξανά πει αυτά!

Big Brother 2 spoiler 10/9 ποιος αποχωρεί

Όπως μας αποκάλυψε πηγή μας μέσα από το κανάλι που γνωρίζει καλά τι συμβαίνει, παρά το γεγονός πως οι τηλεφωνικές γραμμές δεν έχουν κλείσει ακόμα και η ψηφοφορία συνεχίζεται, εκείνη που δείχνει να παίρνει υπερβολική αγάπη από το κοινό είναι η Ευδοκία!

Από την άλλη υπάρχει μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Μελέτη και της Μαίρης, με τον πρώτο να βγαίνει λιγότερο επιθυμητός στο κοινό! Το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα δείχνει και η διαδικτυακή ψηφοφορία στο instagram account του Youweekly.gr!

Εμείς πάντως μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά πως το όνομα που θα ανακοινώσουν σήμερα ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα θα είναι αυτό του Μελέτη!

Αναμένουμε να δούμε, λοιπόν...