Big Brother 2 - ψηφοφορία: Ποιος θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι;

Μελέτης, Ευδοκία ή Μαίρη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother 2 - ψηφοφορία: Ποιος θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι;

Μετά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό 9/9 επεισόδιο του Big Brother 2 "κλείδωσαν" οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα: Μελέτης, Ευδοκία και Μαίρη!

Υπενθυμίζουμε ότι νικήτρια του βέτου ήταν η Σαμάνθα η οποία όμως δεν το χρησιμοποίησε!

Το Youweekly.gr έχει διοργανώσει μια διαδικτυακή ψηφοφορία για να δει τι θέλουν οι τηλεθεατές πριν σας αποκαλύψει με spoil - όπως έκανε την προηγούμενη Παρασκευή - ποιος θα φύγει από το αποψινό live του Μεγάλου αδερφού!

Big Brother 2: Μαίρη, Ευδοκία ή Μελέτης;

Μπείτε στα stories του Youweekly.gr στο instagram, βρείτε την παρακάτω ψηφοφορία και δώστε μας την ψήφο σας!

Big Brother 2 - ψηφοφορία

Πρωταγωνιστής σε ερωτική ταινία παίκτης του Big Brother 1

Τι γίνεται τέλος πάντων με τους συμμετέχοντες του Big Brother; Παίκτης του δυο έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου ενώ παίκτης του 1 μόλις αποκάλυψε πως σκέφτεται να το κάνει!

Το συγκεκριμένο πρόσωπο μίλησε το πρωί της Πέμπτης 9/9 στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιατικα; και το δήλωσε ανοιχτά!

Ο λόγος για τον Νικόλα Παπαπαύλου. Ο ίδιος αποκάλυψε στην εκπομπή του OPEN πως "έχω δεχθεί πρόταση να συμμετάσχω σε μια πολύ συγκεκριμένου είδους ταινία. Είναι κάτι το οποίο ακόμα δεν έχω απαντήσει. Θεωρώ όμως ότι ακόμα και αυτή η πρόταση πρέπει να έρθει η στιγμή που θα αποτελεί μία κανονική εργασία και δεν θα αντιμετωπίζεται με ρατσισμό".

Big Brother 1 Νικόλας Παπαπαύλου

Όσον αφορά στο νέο κύκλο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ο Νικόλας Παπαπαύλου δήλωσε πως «θεωρώ ότι οι παίκτες του φετινού Big Brother είναι άχρωμοι, άοσμοι και δεν υπάρχει καμία έντονη προσωπικότητα μέσα ώστε να πει ο τηλεθεατής ότι ταυτίζεται με κάποιον».

«Σε έναν από τους χώρους που κάνω προωθήσεις βρέθηκε ο Ισίδωρος που φέτος είναι στο Big Brother. Απλά με είχε χαιρετήσει και μου ζήτησε να βγάλουμε μια σέλφι. Καμία φιλία δεν έχω, καμία υποστήριξη δεν έχω. Θεωρώ ότι έχει καταφέρει ήδη η παραγωγή να τον θυματοποιήσει και θυμίζει κακή αντιγραφή της Άννας Μαρίας».