Big Brother 2 - highlights 9/9: Ανχελίτα VS Ευδοκία, το ξέσπασμα του Μελέτη και οι παίκτες προς αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 9/9: Ανχελίτα VS Ευδοκία, το ξέσπασμα του Μελέτη και οι παίκτες προς αποχώρηση

Το έλα να δεις έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2 με τους υποψηφίους παίκτες προς αποχώρηση, αλλά και για τους έρωτες που έχουν ξεκινήσει μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Αυτά είναι τα 9/9 highlights του Big Brother 2

Αυτοί είναι οι παίκτες προς αποχώρηση

Οι παίκτες οι οποίοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η: Ευδοκία Τσαγκλή, η Μαίρη Βαρσάμη αλλά και ο Μελέτης Γαβαλάς, ο οποίος είναι για δεύτερη φορά υποψήφιος.

Η Ευδοκία μετά από το άκουσμα πως είναι υποψήφια έμεινε κυριολεκτικά άναυδη καθώς δεν περίμενε να είναι ανάμεσα σε αυτά τα άτομα, ενώ αγχωμένος φάνηκε να είναι και ο Ισίδωρος Δούνης ο οποίος είχε δηλώσει στον Big Brother πως αισθάνεται ότι θα τον ψηφίσουν.

Ξεσπά ο Μελέτης - «Κάποιοι εδώ είναι ή πολύ δειλοί ή πολύ καλοί ηθοποιοί»

Μετά από την ανακοίνωση των υποψήφιων προς αποχώρηση ο Μελέτης Γαβαλάς δεν το πήρε και τόσο θετικά καθώς και την προηγούμενη φορά ήταν υποψήφιος.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά «Κάποιοι εδώ είναι ή πολύ δειλοί ή πολύ καλοί ηθοποιοί» πράγμα το οποίο τον έχει εκνευρίσει ιδιαίτερα μιας και δεν βρίσκει τον πραγματικό λόγο που τον ψήφισαν.

Μάλιστα, δεν στάθηκε μόνο εκεί αφού στην συνέχεια δήλωσε στον μεγάλο αδελφό πως στεναχωρήθηκε διότι δεν του αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την θέση. Επίσης δήλωσε πως όσοι τον ψηφίζουν, καλά θα είναι να κρατάνε και λίγο τους "τύπος".

«Αν μείνω θα με βρουν απέναντί τους»

Η Μαίρη Βαρσάμη είναι η μια από τους τρεις παίκτες του σπιτιού που είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση που έγινε από τον μεγάλο αδελφό, την άφησε άφωνη ενώ δεν έλειψαν και τα καυστικά της σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη είναι αποφασισμένη να φέρει τα πάνω κάτω προκειμένου να αποδείξει ότι η επιλογή που έκαναν οι υπόλοιποι συγκάτοικοι δεν έπρεπε να γίνει εξαρχής.

Μάλιστα, σε μια συζήτηση που είχε με τους συγκάτοικους της η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «ι να πω; Γελάω μ' όλο αυτό. Αν μείνω θα με βρουν απέναντί τους».

Τα παράπονα της Ανχελίτας για την Ευδοκία και το ξεκαθάρισμά τους για τα μάτια του Παναγιώτη

Μετά από την ανακοίνωση των υποψήφιων προς αποχώρηση, η Ανχελίτα είχε παρατηρήσει πως η Ευδοκία παραμένει αρκετά απόμακρη από εκείνη μιας και ήταν από τις πρώτες παίκτριες που ήρθε εξαρχής πολύ κοντά μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού.

Μετά όμως από τις εικασίες, ότι η Ευδοκία είναι "τσιμπημένη" με τον Παναγιώτη Πέτσα, η Ανχελίτα θέλοντας και μη αναγκάστηκε να μπει στην διαδικασία να ρωτήσει face to face την ίδια εάν κάτι τέτοιο ισχύει. Η ίδια την ρώτησε χαρακτηριστικά «Γουστάρεις τον Παναγιώτη;».

Ποιος παίκτης κέρδισε το βέτο;

Η τυχερή αυτή τη φορά ήταν η Σαμάνθα Μίσοβιτς. Αν και είναι η μικρότερη του σπιτιού, η ίδια τα πήγε αρκετά καλά καθώς "κονταροχτυπήθηκε" και με την Ανχελίτα η οποία βγήκε δεύτερη. Πάντως, σε περίπτωση που κέρδιζε είχε αναφέρει πως θα το έδινε στην Ευδοκία.

Τελικά η Σαμάνθα πως πρόκειται να χρησιμοποιήσει το βέτο μιας και αυτή τη φορά δεν βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση;

«Κάνει σόου ο Παναγιώτης...»

Ο Παναγιώτης Πέτσας ήταν ο ένας από αυτούς που την ψήφισε. Ο ίδιος, μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων πήγε να την αγκαλιάσει με εκείνη να αντιδρά. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή είσαι πολύ έξυπνος και το σέβομαι, θα προτιμούσα να μην το είχες κάνει καθόλου. Αλήθεια γιατί θέλω να είστε ειλικρινείς και δεν θέλω να μου πεις τίποτα. Είναι δικαίωμά σου. Σε ευχαριστώ αλλά θα προτιμούσα να μην το κάνεις.»

Από την άλλη στο δωμάτιο επικοινωνίας ανέφερε: «Γενικά ο Παναγιώτης προσπαθεί να ωραιοποιήσει τα πράγματα κι είναι λίγο σόου, υποκριτικό. Δεν κατάλαβα από την στιγμή που το περίμεναν ότι θα είμαι υποψήφια και τους έδειξα ότι δεν έβαλα και τα κλάματα, γιατί τότε να χρειάζομαι εγώ μια αγκαλιά και μάλιστα του Παναγιώτη;».