Big Brother 2: «Πλακώθηκαν» Μαίρη και Σύλια για... τα μάτια του Στηβ

Τεράστια ένταση στο σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: «Πλακώθηκαν» Μαίρη και Σύλια για... τα μάτια του Στηβ

Σε ησυχία δεν μένουν οι παίκτες του Big Brother 2. Αυτή τη φορά, ο Στηβ Μιλάτος, αποφάσισε να βάλει τη Μαίρη με τη Σύλια να τσακωθούν, με αφορμή κάποια λόγια που του είπε η πρώτη.

Ο Στηβ τα μετέφερε αμέσως στη Σύλια και εκείνη με τη σειρά της, σηκώθηκε για να ζητήσει τον λόγο από τη Μαίρη. Συγκεκριμένα, ο Στηβ θεώρησε πως η Μαίρη κατηγόρησε τη Σύλια ότι εκμεταλλεύεται τη φήμη του για να γίνει δημοφιλής.

Η Μαίρη το είπε όντως αυτό κατά τη συζήτησή της με τον Ισίδωρο αλλά όχι μπροστά τους, και έτσι το αρνήθηκε με αποτέλεσμα να υπάρξει μία αρκετά μεγάλη ένταση ανάμεσα στις δύο συγκατοίκους.

Ο καυγάς της Μαίρης με τη Σύλια στο Big Brother 2

«Η Μαίρη δεν έχει καταλάβει ότι ο Στηβ γουστάρει εμένα όχι εγώ τον Στηβ»

Μία νέα ένταση έχει δημιουργηθεί στο σπίτι του Big Brother, αυτή τη φορά ανάμεσα στη Μαίρη και τον Στηβ, με τη Σύλια να μπαίνει στο παιχνίδι και να παρεξηγείται με αφορμή κάποια λόγια που ειπώθηκαν για εκείνη.

Η Σύλια φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει ενδιαφέρον για τον Στηβ αφού έχει και αγόρι έξω από το σπίτι, ωστόσο την ίδια στιγμή είναι πολύ κοντά του.

«Πληροφορήθηκα για κάτι που ο Στηβ σκεφτόταν να μην μου το πει για να μην γίνει σαματάς. Τότε που είχε γίνει το σκηνικό με τη Μαίρη, ειπώθηκε κάτι για εμένα, το οποίο δεν είχε τα κότσια να το πει μπροστά μου. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Στηβ ξέρει καλά τι άνθρωπος είναι. Εμένα μου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από τη Μαίρη για τον Στηβ.

Μου αρέσει να υπάρχει ενδιαφέρον μεταξύ δύο ατόμων και κάποιος να ζηλεύει γιατί κι εγώ είμαι σε σχέση και ζηλεύω. Η Μαίρη δεν έχει καταλάβει ότι ο Στηβ γουστάρει εμένα και όχι εγώ τον Στηβ. Αυτή δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι τον γουστάρει τον Στηβ», είπε χαρακτηριστικά.