Η απάντηση του Φιλιππίδη στον Λέφα μέσα από τις φυλακές: "Αυτή είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων να..."

Τον άδειασε κι αυτός με την σειρά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η απάντηση του Φιλιππίδη στον Λέφα μέσα από τις φυλακές:

Πριν από λίγες ημέρες ο πρώην συνεργάτης του Πέτρου Φιλιππίδη, Γιώργος Λέφας, άδειασε δημόσια τον ηθοποιό (δείτε εδώ την συνέντευξή του) για τις πράξεις του και όσα έχουν γίνει γνωστά.

Λίγες ώρες αργότερα ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλησε να απαντήσει από τις φυλακές Τρίπολης μέσω του δικηγόρου του, δηλώνοντας απογοητευμένος.

Η απάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή, μη δυνάμενος να μιλήσει, να απαντήσει, να ακούσει. Προκαλεί θλίψη άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του για πολλά χρόνια, χωρίς να έχουν εκφράσει ποτέ παράπονο, τώρα να διαγωνίζονται να σπιλώνουν τον Φιλιππίδη, κερδίζοντας λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Αυτή είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων, χειροκροτούσαν στα εύκολα, σταυρώνουν στα δύσκολα» είναι η απάντηση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου στο Πρωινό.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Τεργιάκης πρόσθεσε στο Πρωινό πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του η Ελπίδα Νίνου είχε μιλήσει με τον Γιώργο Λέφα πριν προκύψει το κίνημα #metoo.

Παραπέμπεται σε δίκη ο ηθοποιός

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδης καθώς ο γνωστός ηθοποιός παραπέμπεται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τρία κακουργήματα σύμφωνα με βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου.

Tο βούλευμα υιοθετεί την πρόταση του εισαγγελέα, σύμφωνα με την οποία «τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χωρίς να προκύπτει η ύπαρξη φιλικής σχέσης μεταξύ τους, ούτε να υφίσταται κίνητρο συκοφάντησης του κατηγορούμενου προκειμένου να αποκτήσουν δημοσιότητα καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα καταγγελλόμενα και εάν πράγματι ο στόχος των παθουσών ήταν να αποκτήσουν δημοσιότητα θα είχαν καταγγείλει τις εν λόγω αξιόποινες πράξεις σε προγενέστερο χρονικό διάστημα όταν βρίσκονταν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας».

Μάλιστα η απόφασή αυτή ήρθε λίγες μέρες μετά τη νέα καταγγελία που έγινε γνωστή για τον Πέτρο Φιλιππίδη, σύμφωνα με την οποία, έστειλε μία ηθοποιό στο νοσοκομείο.