Τα "έσπασε" στον Κιάμο χωρίς την Έλενα Τσαβαλιά - Βίντεο από το ξενύχτι του Μάρκου Σεφερλή

Τραγούδησε παρέα με τον Κιάμο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα

Το βράδυ του Σαββάτου ο Μάρκος Σεφερλής επισκέφτηκε τον καλλιτέχνη Πάνο Κιάμο στο Posidonio μαζί με καλούς φίλους, οι οποίοι διασκέδασαν με την ψυχή τους τα γενέθλια της συντρόφου του Γιάννη Καπετάνιου, Βασούλας.

Ο Πάνος Κιάμος - που πρόσφατα έκανε μια πολύ συγκινητική κίνηση - άφησε για λίγο την πίστα και κατέβηκε στο μέρος που ήταν η παρέα του Μάρκου Σεφερλή, με τον οποίο μοιράστηκε το μικρόφωνο και μαζί τραγούδησαν πολλές γνωστές επιτυχίες, με το κοινό να ζητάει κι άλλα τραγούδια από τον αγαπημένο τραγουδιστή και τον καλό του φίλο.

Μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα του με την παράσταση «Χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α.» στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ, ο Μάρκος Σεφερλής ξέδωσε στο παραδοσιακό στέκι της Παραλιακής και όσοι έζησαν αυτή τη μοναδική βραδιά στο μαγαζί που ηγείται ο Πάνος Κιάμος θα έχουν να τη θυμούνται για αρκετό καιρό!

Κιάμος - Σεφερλής τραγούδησαν παρέα

Τέλος από τον ΑΝΤ1 το 5x5 του Μάρκου Σεφερλή

Σύμφωνα με το "Τηλέραμα", το καθημερινό τηλεπαιχνίδι με τον Μάρκο Σεφερλή, 5x5, συμπλήρωσε τον συμφωνημένο αριθμό επεισοδίων, που θα προβάλλονται ως το τέλος της φετινής σεζόν και τα σκηνικά μπήκαν στην αποθήκη μέχρι να αποφασίσουν στον ΑΝΤ1 αν θα υπάρξει καινούριος κύκλος.

Μάλιστα, ένας από τους λόγους που επέσπευσαν τα γυρίσματα είναι η καινούρια κωμική σειρά που ετοιμάζει ο Σεφερλής για τον ΑΝΤ1, με τίτλο "Mrs Brown’s Boys", στην οποία θα υποδύεται μια… ιδιαίτερη μητέρα, που ανακατεύεται στις ζωές των γιων της. Έτσι, ο δημοφιλής κωμικός έπρεπε να… απεμπλακεί από τις ανάγκες των γυρισμάτων.