Ανατροπή στην παραλίγο δικαστική διαμάχη Αλέξη Παππά - Κώστα Παπαδόπουλου

Η αποκάλυψη του δικηγόρου του Έλληνα bachelor

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατροπή στην παραλίγο δικαστική διαμάχη Αλέξη Παππά - Κώστα Παπαδόπουλου

Μετά την συγγνώμη που ζήτησε δημόσια ο Κώστας Παπαδόπουλος από τον Αλέξη Παππά για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που έκανε εις βάρος του και τις συκοφαντικές δηλώσεις, ο Έλληνας Bachelor δήλωσε μέσω του δικηγόρου του πως δέχεται την απολογία του και δεν θα καταφύγει τελικά, στη Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, ο ζαχαροπλάστης είχε αναφέρει για τα όσα είπε για τον πρώην συμπαίκτη του: «Δυστυχώς, έκανα κάποιες πολύ λάθος δηλώσεις. Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, είμαι αυθόρμητος και πολύ συχνά παρασέρνομαι σε λάθη. Προς τιμήν του Αλέξη Παππά ούτε είπε, ούτε έκανε κάτι εναντίον μου. Εγώ απάντησα σε ερωτήσεις για το Βachelor, όμως χωρίς να έχω επίγνωση αυτών που λέω, προσέβαλα τον Αλέξη, χωρίς να θέλω να τον συκοφαντήσω, αλλά ούτε να τον προσβάλω. Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη, γιατί όταν κάνουμε λάθη πρέπει να ζητάμε και δημόσια συγγνώμη».

Όσα είπε ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά για τον Κώστα Παπαδόπουλο

Ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά, Στυλιανός Σούρλας δηλώνει στο protothema.gr: «Ο εντολέας μου, Αλέξης Παππάς ενημερώθηκε για την απολογητική στάση και τη δημόσια συγγνώμη του Κώστα Παπαδόπουλου για τα όσα συκοφαντικά είπε γι' αυτόν σε προηγούμενη του δήλωση. Ο Αλέξης Παππάς αποδέχεται την συγγνώμη του πιστεύοντας συνάμα ότι είναι ειλικρινής και δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον κάτι αντίστοιχο τόσο συκοφαντικό και προσβλητικό. Ελπίζουμε πως και ο ίδιος συνειδητοποίησε την ακρότητα των δηλώσεων του. Του εύχεται μάλιστα, η σύζυγος του να έχει μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας τους».

"Θα ήθελα όταν βγει από το παιχνίδι να..."

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε το πρωί της Πέμπτης (21/10) στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και είχε τονίσει πως δεν είχε λάβει καμία μήνυση από τον Αλέξη Παππά.

«Οι δηλώσεις αυτές έγιναν σε ένα event που ήμουν και είχε κάμερες. Με ρώτησαν ποια είναι η άποψή μου για το Bachelor. Εγώ αναφέρθηκα για το Bachelor με αυτά τα λόγια. Με λάθος έκφραση. Πάνω στα όρια του χιούμορ φυσικά. Για τον ρόλο που έχει καλεστεί να παίξει σε αυτό το ριάλιτι. Αυτά τα λόγια μπερδευτήκανε. Εγώ τα είπα με χιούμορ. Όταν είδα πως πάει να βγει λάθος νόημα, τοποθετήθηκα πάνω σε αυτό.

Δήλωσα πως αναφερόμουν στον ρόλο που καλέστηκε να παίξει στο Bachelor. Πλάκα έκανα και όταν είπα πως ο Αλέξης Παππάς πήρε τριώροφο σπίτι με τα λεφτά του The Bachelor. Είδατε εσείς να παίρνει κάποιο ακίνητο. Θα ήθελα όταν βγει ο Αλέξης από το παιχνίδι, να δει όλα αυτά που έχουν γίνει, να με πάρει τηλέφωνο, να του εξηγήσω κι αν θεωρεί πως εγώ κάπου τον προσβάλλω, να του ζητήσω συγγνώμη αν θέλει» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.