Αγόρασε τριώροφο σπίτι ο Αλέξης Παππάς - Εκεί θα στεγάσει την αγάπη του με την νικήτρια του Bachelor 2

Η επένδυση του ηθοποιού πριν μπει στο παιχνίδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγόρασε τριώροφο σπίτι ο Αλέξης Παππάς - Εκεί θα στεγάσει την αγάπη του με την νικήτρια του Bachelor 2

Στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι "Κάτι ξαναψήνεται" που αποθέωσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο ζαχαροπλάστης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Αλέξη Παππά.

«Τι να πω για το Bachelor… Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός, δεύτερον είναι ένας ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος. Τα κορίτσια ελπίζω να το έχουν καταλάβει ότι είναι ένας ρόλος

Δεν νομίζω πως ο Αλέξης Παππάς μπήκε στο Bachelor για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός, το έκανε για τα λεφτά καθαρά, πληρώνεται για αυτό που κάνει και τελείωσε» , είπε αρχικά.

Η αποκάλυψη για το τριώροφο σπίτι του Αλέξη Παππά

«Σαν άνδρας που είμαι, δεν θα έβγαινα στο σφυρί! Για τα λεφτά που πήρε, όμως, θα πήγαινα! Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο», αποκάλυψε ο Κώστας Παπαδόπουλος και αν ισχύει, τότε σίγουρα εκεί θα μείνει με την κοπέλα που θα επιλέξει από το Bachelor σαν εκλεκτή της καρδιάς του.

«Θέλω να ζω το τώρα και σκοπός μου τώρα είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Αλέξης Παππάς το πρωί της Δευτέρας (13/9). Ο Έλληνας Bachelor μέσα σε όλα αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να βρει τον έρωτα της ζωής του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις κοπέλες που τον διεκδικούν αλλά και στο συμβάν με την λιποθυμία μιας από αυτές στην «τελετή των ρόδων».

«Η Βαλέρια είναι εξαιρετική κοπέλα, έκανε την προσπάθειά της αλλά δεν είχαμε κοινούς δρόμους. Αυτό που είπε για το σύμπαν δεν το περίμενα. Η τελετή είναι μια έντονη συναισθηματικά στιγμή και όλα τα κορίτσια τη βιώνουν με τον δικό τους τρόπο.

Ένιωσα ότι δεν ένιωθε καλά η κοπέλα και έτρεξα πάνω της. Ακόμα και μετά τις κάμερες ενδιαφέρομαι πραγματικά για τα κορίτισια. Ξέρω πολύ καλά τι θέλω, θέλω να ζω το τώρα και σκοπός μου τώρα είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν».