Καλό Μεσημεράκι: Επική τούμπα της Βάνιας στο «Καλό Μεσημεράκι»

Σοκαριστική στιγμή στο πλατό της εκπομπής

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Επική τούμπα της Βάνιας στο «Καλό Μεσημεράκι»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 15/11 οι τηλεθεατές έμειναν "κάγκελο" με το θέαμα που είδαν στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου ή κοινώς «Βάνια» θέλησε να μπει μέσα στο πλατό με έναν ιδιαίτερο τρόπο καθώς έκανε skate. Την στιγμή λοιπόν, που έφτασε στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά έκανε μια στροφή με αποτέλεσμα να πέσει με το πρόσωπο στο πάτωμα.

Μπορεί η Ματίνα Νικολάου να σηκώθηκε χαμογελαστή, ωστόσο ο Νίκος Μουτσινάς τρόμαξε αρκετά. Βέβαια, λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε για την απονομή της Χρυσής Τηλεόρασης.

Η επική τούμπα της Ματίνας Νικολάου

Ματίνα Νικολάου: «Τον Νίκο Μουτσινά μόνο να τον ευχαριστήσω μπορώ»

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (14/11) η Ματίνα Νικολάου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά και στο πόσο πολύ την έχει βοηθήσει τα τελευταία χρόνια.

Οι δύο φίλοι και συνεργάτες είναι πολύ δεμένοι όλο αυτόν τον καιρό και όπως εξήγησε η Ματίνα Νικολάου, από τη συνεργασία τους επωφελήθηκαν και οι δύο.

«Τον Νίκο μόνο να τον ευχαριστήσω μπορώ και μου λέει να σταματήσω. Είναι κάτι που ήταν ιδέα του, συνεργαζόμασταν έτσι κι αλλιώς όμορφα κι εκείνος πήρε από εμένα κι εγώ πήρα από εκείνον. Ήταν μία συγκυρία που μόνο καλό μου έκανε» είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.