Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Δαλάκα μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Σιγά μην κάτσει να σκάσει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Δαλάκα μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Ο χωρισμός της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο φαίνεται πως είναι οριστικός, για ακόμα μία φορά. Οι δυο τους διέγραψαν τις κοινές φωτογραφίες από το Instagram και για να επισφραγίσουν ότι δε θα είναι ξανά μαζί έκαναν και unfollow ο ένας τον άλλον.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει περάσει από 40 κύματα. Οι δυο τους έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί ένα σωρό φορές τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η τελευταία τους επανασύνδεση το καλοκαίρι του 2021, έδειχνε πως έχουν αφήσει στην άκρη τα όποια προβλήματα είχαν και πλέον τραβούν κοινή πορεία

Προκειμένου λοιπόν να δώσει μία νότα ανανέωσης στον εαυτό της και να ξεπεράσει τον χωρισμό, η Κατερίνα Δαλάκα ταξίδεψε στο Λονδίνο και όπως φάνηκε το διασκέδασε με την ψυχή της.

Μάλιστα, μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους, αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι της και από τα μέρη που επισκέφθηκε.

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Δαλάκα

Η τελευταία εξομολόγηση της Κατερίνας Δαλάκα για τον Δημήτρη Φιντιρίκο πέρυσι

«Απέχω πολύ καιρό από τους αγώνες γιατί τραυματίστηκα, έκοψα τον δικέφαλο 8 χιλιοστά. Μέχρι τα 30 θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό. Μετά θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Ποτέ δεν έχω σκεφτεί το γάμο και το νυφικό. Δεν έχει χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι, αλλά θα είμαι πολύ καλή μάνα. Θα ήθελα δύο με τρία παιδιά.

Η Κατερίνα είναι πολύ καλά. Κάθε εβδομάδα υπήρχαν δημοσιεύματα που κατηγορούσαν και μιλούσαν άσχημα. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να το κάνουν αυτό. Έχει έρθει σε δύσκολη θέση ο σύντροφός μου από δημοσιεύματα.

Πολλοί με θεωρούν σνομπ και ξινή. “Λεμονιά” με ανέβαζαν και με κατέβαζαν στο twitter. Δεν πειράζει, εγώ το θεωρώ κομπλιμέντο. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ κοινωνικό, δεν με αγγίζουν τα σχόλια. Θα δεχτώ την κριτική, αλλά σίγουρα πάντα θα έχουμε και ανθρώπους, οι οποίοι ότι και να κάνεις να σχολιάσουν αρνητικά», είπε η Κατερίνα Δαλάκα. Δείτε ωστόσο, την απίστευτη ομοιότητα που έχει με την αδερφή της.