Ευχάριστα νέα για την οικογένεια της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη

Οι ευχές στα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την οικογένεια της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη

Χαρές είχαν στην οικογένεια τους η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης, καθώς η κορούλα τους είχε τα γενέθλια της. Η μικρή Ελπινίκη έκλεισε τα 7 και οι γονείς της, την γιόρτασαν με ένα μικρό πάρτι στο σπίτι με αγαπημένους τους πρόσωπα.

Η μαμά της λοιπόν, αφού στόλισαν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, θέλησε να της ευχηθεί και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία της κορούλας της από όταν ήταν μωρό, αλλά και από σήμερα που έχει γίνει δεσποινίδα.

Η ανάρτηση της Κέλλυς Κελεκίδου

«Να ξέρεις πως ποτέ δε θα είσαι πολύ μεγάλη να τρέξεις στην αγκαλιά μου! Θα είμαι εδώ πάντα για εσένα !
Χρόνια πολλά Ελπινίκη μου!Σου αξίζουν τα καλύτερα και σου υπόσχομαι πως σε όλη τη ζωή μου θα σε αγαπάω και θα σε φροντίζω σα να είσαι ακόμα εκείνο το αξιαγάπητο μωρακι που συνάντησα στις 15-11-2014!
Πριν γεννηθείς δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω!Τώρα ξέρω ! Να δίνω περισσότερα απ όσα έχω δώσει, να νοιάζομαι περισσότερο από ποτέ και να αγαπάω όσο δεν έχω φανταστεί πως μπορω να αγαπήσω!Σε ευχαριστούμε που μας έμαθες την μαγεία του να είσαι γονιός τόσο εσύ όσο και ο Ραφαήλ!
Να χαμογελάς να ονειρεύεσαι και να εκφράζεσαι με τον υπέροχο τρόπο που μόνο εσυ ξέρεις αγγελούδι μου!»

Ο λόγος που κράτησαν κρυφή την σχέση τους Κελεκίδου και Κουρκούλης

Ένα φοβερό ντούετο ετοίμασαν για το (16/10) live του J2US ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, αυτός που τους βοήθησε στις πρόβες ήταν ο Νίκος Κουρκούλης!

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο στούντιο μαζί με τους παρουσιαστής και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και το λόγο που έκρυβαν τη σχέση τους στην αρχή με την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Είναι ένα τραγούδι που μας χαρακτηρίζει και μας χαρακτήριζε την εποχή εκείνη με την Κέλλυ. Ήταν αφορμή ο δεσμός μας που ήμασταν μαζί. Το κρύβαμε. Ήταν μια κοινή απόφαση και των δύο μας. Η Κέλλυ ήθελε πρώτα να είναι σίγουρη για τον δεσμό. Κι εγώ το ίδιο, μην τα ρίχνουμε μόνο στην Κέλλυ. Μετά βγήκε μόνο του το πράγμα», είπε ο Νίκος Κουρκούλης με την Κατερίνα Καινούργιου να προσθέτει: «Αλίμονο σε εμάς που τα βγάζουμε πριν να είμαστε σίγουρες».