Ξαφνική εξέλιξη: Τσακωμός μεταξύ Μενεγάκη και Άγγελου Λάτσιου - Τι της ανακοίνωσε

Καυγάδισαν άσχημα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξαφνική εξέλιξη: Τσακωμός μεταξύ Μενεγάκη και Άγγελου Λάτσιου - Τι της ανακοίνωσε

Η Ελένη Μενεγάκη και ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, λατρεύουν ο ένας τον άλλον, αλλά είναι γνωστό ότι από τη στιγμή που εκείνος έφτασε στην εφηβεία, οι εντάσεις ανάμεσά τους πολλαπλασιάστηκαν. Μάλιστα, κάποια περίοδο ο Άγγελος είχε φύγει από το σπίτι της παρουσιάστριας κι είχε πάει να μείνει με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη μονοκατοικία του).

Τον τελευταίο καιρό και μετά από πολλά σκαμπανευάσματα στην σχέση τους, τα πράγματα είχαν ηρεμήσει και οι δυο τους είχαν κάνει μια συμφωνία. Ο Άγγελος εγκατέλειψε τα σχέδια του να φύγει στην Αγγλία και συμφώνησε με την μητέρα του να μείνει στην Ελλάδα και να ασχοληθεί με την τηλεόραση και το youtube, όπως ο ίδιος επιθυμεί.

Παράλληλα, η Ελένη του είχε ζητήσει να ασχοληθεί με την τουριστική επιχείρηση που διατηρεί η ίδια με τον Ματέο Παντζόπουλο στα Άχλα, αλλά και γενικότερα με τις τουριστικές επιχειρήσεις τις οποίες η ίδια είχε στο πρόγραμμα να δημιουργήσει στην Κάρυστο και σε άλλα νησιά του Αιγαίου εκτός από την Άνδρο.

Πώς ανατράπηκαν όλα μεταξύ Μενεγάκη - Λάτσιο

Όπως αναφέρει σημερινό 16/11 δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, πριν από λίγες ημέρες, όμως, μητέρα και γιος είχαν μια συζήτηση η οποία ανέτρεψε τα πάντα και δημιούργησε μεγάλη ένταση μεταξύ τους.

Ο Άγγελος ανακοίνωσε στη μητέρα του ότι τελικά ναι μεν δεν θα φύγει από την Ελλάδα για την Αγγλία, αλλά αποφάσισε να μην ασχοληθεί με τα τουριστικά και κατά συνέπεια δεν θα δουλέψει στα Άχλα.

Η Ελένη αιφνιδιάστηκε δυσάρεστα και προσπάθησε να καταλάβει γιατί ο γιος της πήρε αυτή την απόφαση. Ο Άγγελος της εξήγησε ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου σε αυτή την φάση ο τομέας και ότι προτιμάει να ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Η Ελένη κουβέντιασε μαζί του για πολύ ώρα και προσπάθησε να τον μεταπείσει, εξηγώντας του τα σχέδια και τα πλάνα της για την επέκταση των δραστηριοτήτων της σε άλλα μέρη πέρα από τα Άχλα, αλλά και πόσο τον χρειάζεται δίπλα της σε όλα αυτά.

Μάλιστα, του πρόσφερε μια πολύ καλή θέση στις επιχειρήσεις λέγοντάς του ουσιαστικά ότι θέλει να αναλάβει διοικητική θέση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Άγγελος, όμως, ήταν αμετάπειστος. Της το ξέκοψε - σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ciao - και της είπε ότι η απόφασή του είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν σκοπεύει να αλλάξει γνώμη.

Τελικά οι δυο τους δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποια συμφωνία και η συνάντησή τους τελείωσε με πολύ δυσάρεστο τρόπο. Η Ελένη ζήτησε από τον Άγγελο να το ξανασκεφτεί κι οι δυο τους συμφώνησαν να μιλήσουν ξανά σε λίγες ημέρες...