Φωτογραφία από το διώροφο σπίτι του Γιάννη Λάτσιου - Το τεράστιο σαλόνι και ο κήπος με το γκαζόν

Η μοναδική φωτογραφία που υπάρχει από μέσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία από το διώροφο σπίτι του Γιάννη Λάτσιου - Το τεράστιο σαλόνι και ο κήπος με το γκαζόν

Λίγο πριν επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση, κάναμε μια αναζήτηση για την διακόσμηση του σπιτιού του, όμως βρήκαμε μόνο μια. Ο Γιάννης Λάτσιος είναι άνθρωπος που θέλει να κρατά την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το έχει καταφέρει.

Μπορεί κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο να τον βλέπαμε να κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναρτήσεις φωτογραφιών από βόλτες με τα παιδιά του, όμως ποτέ δεν αποκάλυπτε το μέρος, αλλά ούτε και τα πρόσωπα τους, αφού θέλει να προστατεύσει από τα media που πολύ καλά ξέρει, την οικογένεια του.

Στο προφίλ του λοιπόν, υπάρχει μια μόνο φωτογραφία μέσα από το διώροφο σπίτι του στην περιοχή της Εκάλης. Σε αυτή είδαμε την σικάτη διακόσμηση που έχει η μονοκατοικία του. Το σαλόνι είναι τεράστιο, ενώ διαθέτει και αυλή με γκαζόν.

Στο χώρο γενικά επικρατούν ζεστά χρώματα σε σκούρους τόνους!

Αυτή είναι η φωτογραφία από το σπίτι του Γιάννη Λάτσιου

Οι σχέσεις Μενεγάκη - Λάτσιου σήμερα

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγο καιρό μετά από έναν χρόνο απουσίας και μια σύντομη αναβολή, η Ελένη Μενεγάκη, που έκλεψε τις εντυπώσεις με το κατακόκκινο φόρεμα-φωτιά που επέλεξε. Μόλις κλείνουν τα φώτα, δεν χάνει τη λάμψη της, αντιθέτως ακόμα και αμέσως μετά την εκπομπή παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.

Για του λόγου το αληθές, ο φακός τού YOU τη συνάντησε κοντά στο σπίτι της, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ενώ επέστρεφε από τα στούντιο του MEGA. Η έκπληξη, όμως, δεν ήταν εκεί, αλλά στον άνθρωπο που την περίμενε, που δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Λάτσιο. Μπορεί να έχουν χωρίσει για περισσότερα από δέκα χρόνια, όμως κρατούν φιλικές σχέσεις, βάζοντας πάνω απ' όλα το συμφέρον και την εξέλιξη των τριών παιδιών που έχουν αποκτήσει.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό YOU

Μία από τις κόρες τους, μάλιστα, ήταν μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο, αφού λίγες ώρες πριν είχε επιστρέψει από τη δική της “πρεμιέρα” στο σχολείο και εκείνος της έκανε παρέα μέχρι να έρθει η μαμά της. Αφού αγκαλιάστηκαν και χαιρετήθηκαν σε όμορφο κλίμα, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, πηγαίνοντας ο καθένας στο σπίτι του.

Μενεγάκη Λάτσιος

Μενεγάκη Λάτσιος περιοδικό YOU