Επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα ο Γιάννης Λάτσιος;

Αυτό είναι το κανάλι που τον ζητά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα ο Γιάννης Λάτσιος;

Στην τηλεόραση όπως όλα δείχνουν φαίνεται πως επιστρέφει ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται πίσω από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πρώην σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη αναλαμβάνει Πρόεδρος του Δ.Σ του Open, θέση που κατείχε η Λουτμίλα Μποροντίνα.

Ο Ιβάν Σαββίδη ήταν αυτός που έκανε την πρόταση στον Γιάννη Λάτσιο, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία του καναλιού και μάλιστα μαζί με την νέα Διευθύντρια Προγράμματος, Χρύσα Μασούρου πρόκειται να ανασυντάξουν τις δυνάμεις του καναλιού και να το βάλουν σε ανταγωνιστική τροχιά. Δείτε εδώ και φωτογραφίες από το νυφικό της Ελένης Μενεγάκη στον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο!

Επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα ο Γιάννης Λάτσιος;

Την περίμενε έξω από το σπίτι με λουλούδια - Αποκλειστικές φωτογραφίες Γιάννη Λάτσιου και Ελένης Μενεγάκη

Πρεμιέρα μετά από έναν χρόνο απουσίας και μια σύντομη αναβολή, για την Ελένη Μενεγάκη, που έκλεψε τις εντυπώσεις με το κατακόκκινο φόρεμα-φωτιά που επέλεξε. Μόλις κλείνουν τα φώτα, δεν χάνει τη λάμψη της, αντιθέτως ακόμα και αμέσως μετά την εκπομπή παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.

Για του λόγου το αληθές, ο φακός τού YOU τη συνάντησε κοντά στο σπίτι της, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ενώ επέστρεφε από τα στούντιο του MEGA. Η έκπληξη, όμως, δεν ήταν εκεί, αλλά στον άνθρωπο που την περίμενε, που δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Λάτσιο. Μπορεί να έχουν χωρίσει για περισσότερα από δέκα χρόνια, όμως κρατούν φιλικές σχέσεις, βάζοντας πάνω απ' όλα το συμφέρον και την εξέλιξη των τριών παιδιών που έχουν αποκτήσει.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό YOU

Μία από τις κόρες τους, μάλιστα, ήταν μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο, αφού λίγες ώρες πριν είχε επιστρέψει από τη δική της “πρεμιέρα” στο σχολείο και εκείνος της έκανε παρέα μέχρι να έρθει η μαμά της. Αφού αγκαλιάστηκαν και χαιρετήθηκαν σε όμορφο κλίμα, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, πηγαίνοντας ο καθένας στο σπίτι του.

Μενεγάκη Λάτσιος

Μενεγάκη Λάτσιος περιοδικό YOU