Σπάνιο υλικό: Φωτογραφίες από το νυφικό της Ελένης Μενεγάκη στον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο

Η επιλογή που είχε αφήσει ιστορία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάνιο υλικό: Φωτογραφίες από το νυφικό της Ελένης Μενεγάκη στον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο

Με αφορμή τον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια το Youweekly.gr θυμήθηκε ακόμα έναν που είχε αφήσει ιστορία. Έζησαν μαζί δώδεκα υπέροχα χρόνια και απέκτησαν τρία αγγελούδια. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 23 Απριλιου το 2001 με κουμπάρους, τον Ανδρέα Φουστάνο και την Νατάσα Θεοδωρίδου, και φυσικά μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού.

Μετά από ένα χρόνο ήρθε το πρώτο τους παιδί, στις 30 Νοεμβρίου 2002, ο Άγγελος, το δεύτερο παιδί τους, η Λάουρα γεννιέται στις 8 Φεβρουαρίου 2005 και η μικρότερη κορούλα τους στις 27 Ιανουαρίου 2007. Τα τελευταία χρόνια ήρθαν στο φως ουκ ολίγες φωτογραφίες του ζευγαριού που έδειχναν ότι περνούν πραγματικές οικογενειακές στιγμές ευτυχίας. Ποιος όμως θα περίμενε ότι μετά από τόσα χρόνια ευτυχίας το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz θα χώριζε και την Παρασκευή το βράδυ θα έβγαζε μια ανακοίνωση για το διαζύγιό τους;

«Μελίσσια 29-01-2010. Έπειτα από εννέα χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση τριών ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους».

Με αυτά τα λόγια ο Γιάννης και η Ελένη ανακοίνωναν το τέλος του μυθικού τους γάμου, δείχνοντας μάλιστα προς τα έξω την εικόνα ενός ζευγαριού που, παρά την απόφαση που πήρε, παραμένει αγαπημένο. Βέβαια η μετέπειτα διαμάχη τους γκρέμισε αυτή την εικόνα, ενώ η Ελένη στην αγωγή της «σκάει» τη βόμβα: Το ζευγάρι ήταν σκοτωμένο από την αρχή και όχι μόνο τον τελευταίο καιρό. Για περισσότερα από τέσσερα χρόνια οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες, άσχετα από τις δηλώσεις αγάπης που έκαναν κατά καιρούς!

Φωτογραφίες από τον γάμο Μενεγάκη - Λάτσιου

Ελένη Μενεγάκη γάμος Άγγελος Λάτσιος

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη Λάτσιος εκκλησία

Ελένη Μενεγάκη νυφικό

Ελένη Μενεγάκη Θεοδωρίδου κουμπάρα

Ελένη Μενεγάκη νυφικό με Γιάννη Λάτσιο

Ελένη Μενεγάκη γάμος

Ελένη Μενεγάκη χωρισμός Γιάννης Λάτσιος

Η Ελένη Μενεγάκη ανάβει το φιτίλι στην αγωγή της. «Η σχέση μας είχε πλέον διαρραγεί». «Ήμασταν τσακωμένοι». Αυτές είναι οι χαρακτηριστικές φράσεις που χρησιμοποιεί, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό. Πότε γράφτηκε πραγματικά το φινάλε του γάμου της.

Όπως αποκαλύπτεται, Μενεγάκη και Λάτσιος ήταν δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι τουλάχιστον ένα εξάμηνο πριν από την κοινή τους ανακοίνωση. Το τελευταίο τους κοινό ταξίδι έγινε στις 12 Ιουλίου 2009 με προορισμό τη Μυτιλήνη και ουσιαστικά εκεί γράφτηκε με επεισοδιακό τρόπο ο επίλογος σε μία σχέση που πολλοί τη θεωρούσαν ιδανική. Αποδείχτηκε όμως ότι δεν ήταν.

Η αποκάλυψη-σοκ της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης Ελένης Μενεγάκη, αναφέροντας και ημερομηνίες, γίνεται στην προσπάθειά της να καταρρίψει τους ισχυρισμούς του Λάτσιου ότι αυτός είχε αναλάβει όλα τα έξοδα του σπιτιού.

Η Ελένη Μενεγάκη αμφισβητεί κάποιες από τις αποδείξεις που έχει προσκομίσει ο πρώην σύζυγός της και τότε γίνονται οι μεγάλες αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, ενώ παραδέχεται ότι όταν το ζευγάρι πήγαινε ταξίδια στο εξωτερικό, ο Λάτσιος ήταν εκείνος που πλήρωνε, αναφέρεται σε δύο παραστατικά που έχει προσκομίσει ο πρώην σύζυγός της από ξενοδοχεία του εξωτερικού. Το ένα από αυτά έχει ημερομηνία 14 Σεπτεμβρίου 2009, τεσσερισήμισι μήνες δηλαδή πριν από την κοινή τους ανακοίνωση.

«Εγώ δεν πήγα γιατί πλέον η σχέση μας είχε διαρραγεί» αποκαλύπτει κατά γράμμα στην αγωγή της, δείχνοντας ότι η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική από αυτή που ήθελε να παρουσιάσει το ζευγάρι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αμφισβητώντας τιμολόγιο διάσημου ξενοδοχείου του Παρισιού που προσκόμισε ο σύζυγός της, με ημερομηνία 2 Οκτωβρίου 2009 παραδέχεται ότι ήταν και τότε «σκοτωμένοι». Εκείνη την ημέρα η Ελένη Μενεγάκη ισχυρίζεται ότι δούλευε και δεν μπορούσε να είναι στο Παρίσι για να αναφέρει επί λέξει στη συνέχεια: «Ήμασταν και τσακωμένοι».

Ο άγριος σκοτωμός που σήμανε και το τέλος του γάμου γράφτηκε στο τελευταίο τους κοινό ταξίδι στη Μυτιλήνη, στις 12 Ιουλίου του 2009. Λεπτομέρεια; Το ταξίδι έγινε αμέσως μετά την επιστροφή της από τα Άχλα, όπου είχε πάει πρώτη φορά (για μία εβδομάδα περίπου) έπειτα από παρότρυνση των κουμπάρων της Κωστόπουλου και Μπαλατσινού και ο Λάτσιος δεν μπορούσε να πάει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εκεί η Ελένη Μενεγάκη γνώρισε τον άντρα που τη σημάδεψε, τον Ματέο Παντζόπουλο. Το γυαλί είχε ραγίσει κι έσπασε οριστικά τον μοιραίο Ιούλιο στη Μυτιλήνη. Εκεί που οι δυο τους έπειτα από έντονους διαλόγους κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να είναι μαζί.

Οι σχέσεις τους σήμερα

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγο καιρό μετά από έναν χρόνο απουσίας και μια σύντομη αναβολή, η Ελένη Μενεγάκη, που έκλεψε τις εντυπώσεις με το κατακόκκινο φόρεμα-φωτιά που επέλεξε. Μόλις κλείνουν τα φώτα, δεν χάνει τη λάμψη της, αντιθέτως ακόμα και αμέσως μετά την εκπομπή παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.

Για του λόγου το αληθές, ο φακός τού YOU τη συνάντησε κοντά στο σπίτι της, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ενώ επέστρεφε από τα στούντιο του MEGA. Η έκπληξη, όμως, δεν ήταν εκεί, αλλά στον άνθρωπο που την περίμενε, που δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Λάτσιο. Μπορεί να έχουν χωρίσει για περισσότερα από δέκα χρόνια, όμως κρατούν φιλικές σχέσεις, βάζοντας πάνω απ' όλα το συμφέρον και την εξέλιξη των τριών παιδιών που έχουν αποκτήσει.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό YOU

Μία από τις κόρες τους, μάλιστα, ήταν μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο, αφού λίγες ώρες πριν είχε επιστρέψει από τη δική της “πρεμιέρα” στο σχολείο και εκείνος της έκανε παρέα μέχρι να έρθει η μαμά της. Αφού αγκαλιάστηκαν και χαιρετήθηκαν σε όμορφο κλίμα, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, πηγαίνοντας ο καθένας στο σπίτι του.

Μενεγάκη Λάτσιος

Μενεγάκη Λάτσιος περιοδικό YOU