Κόλαφος η Ρένια Λουιζίδου κατά του Πέτρου Φιλιππίδη - «Ήταν θυελλώδης, δύσκολος και...»

"Έσπασε" τη σιωπή της μετά τις καταγγελίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλαφος η Ρένια Λουιζίδου κατά του Πέτρου Φιλιππίδη -  «Ήταν θυελλώδης, δύσκολος και...»

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Ρένιας Λουιζίδου στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος, πρόβαλε το Happy Day. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται προφυλακιστέος και κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στους Απαράδεκτους και όπως ανέφερε η ηθοποιός στεναχωρήθηκε πολύ με όλη αυτή την ιστορία. Ενώ, το σχόλιο της έκανε και για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, αλλά και για την Τζένη Μπότση.

Όσα είπε η Λουιζίδου για τον Φιλιππίδη

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν θυελλώδης, δύσκολος και αντιφατικός. Δεν θα αφαιρούσα καμία από αυτές τις τρεις λέξεις μετά τις καταγγελίες. Δεν θέλω να είμαι άδικη, είναι υπερταλαντούχος, είναι πολύ συναισθηματικός στην καλή του στιγμή αλλά δεν μπαίνει ίσον στην εξίσωση. Ένας άνθρωπος που είναι σε θέση να κάνει κάτι πολύ σκληρό δε σημαίνει ότι κάποιες άλλες ώρες δε λειτουργεί συναισθηματικά», ανέφερε.

«Με έχει στεναχωρήσει αυτή η ιστορία γιατί τον ξέρω από μικρό παιδί. Τον ξέρω από την εποχή των Απαράδεκτων. Ήξερα ότι είναι δύσκολος άνθρωπος στη διαχείρισή του την καθημερινή με εκρήξεις, νευρικός, πιεστικός, αυταρχικός αλλά στο σεξουαλικό κομμάτι, αυτά είναι πράγματα που γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες, δε γίνονται πίσω από ανοιχτές», τόνισε.

Η έκκληση της Ελπίδας Νίνου - Σε ποιον απευθύνθηκε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend έκανε το πρωί του Σαββάτου (13/11) ο Γιώργος Λέφας, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς και στην έκκληση που του έκανε η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου μόλις ξέσπασε ο σάλος με τις καταγγελίες.

Η Ελπίδα Νίνου τον τελευταίο καιρό έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά της, ωστόσο πρόσφατα "έσπασε" τη σιωπή της για τις φήμες που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ήξερα ότι φλέρταρε αλλά σε τέτοιο σημείο; Δε μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι έβαζε κάποιες με το ζόρι να κάνουν αυτά τα πράγματα, δε γίνεται.

Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν. Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους. Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη, είπε: «Ο γιος του είναι ένα παιδί που πρέπει να έχει πάθει σοκ. Ο γιος μου τον είδε και μου είπε ότι ήταν καταθλιπτικός».