Δύσκολες στιγμές στο σπίτι Μαγγίρα - Μάζη! Εκτός εκπομπής του OPEN η Μπέττυ

Η ανακοίνωση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές στο σπίτι Μαγγίρα - Μάζη! Εκτός εκπομπής του OPEN η Μπέττυ

Στον αέρα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, από το σπίτι της μέσω skype βγήκε η Μπέττυ Μαγγίρα, εξηγώντας μάλιστα τον λόγο που δεν βρέθηκε σήμερα 16/11 στο πλατό και στο πλευρό των συνεργατών της. Η ηθοποιός - παρουσιάστρια με χιούμορ ανακοίνωσε πως τους... "χτύπησε" ο κορωνοϊός.

Συγκεκριμένα, ο σύζυγός της Δημήτρης Μάζης, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό παρόλο που είναι πλήρως εμβολιασμένος, ενώ έκανε και την τρίτη δόση πρόσφατα. Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να μείνει σε καραντίνα μέχρι να βγει το μοριακό τεστ που έκανε.

Η ανακοίνωση της Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα του OPEN

«Ρεμάλια καλοπερνάτε; Καλημέρα. Έλειψα και αράξατε, ούτε χορευτικά, ούτε χορογραφίες… Καλημέρα στους τηλεθεατές, σε εσάς, στο κοντρόλ. Να πούμε το εξής για να μην απορεί ο κόσμος: Ο άντρας μου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊο με πολύ ήπια συμπτώματα, είναι εμβολιασμένος, μάλιστα είχα κάνει και την Τρίτη δόση αλλά δεν πρόλαβε να τον πιάσει.

Εγώ, αν και εμβολιασμένη προτίμησα και για δική σας ασφάλεια να μείνω σπίτι. Είμαι μια χαρά, είμαι πάρα πολύ καλά… Θα μείνω σπίτι για την ασφάλεια όλων σας μέχρι να κάνω το μοριακό τεστ και να είμαστε σίγουροι ότι είμαι μια χαρά για να επιστρέψω κοντά σας» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα, μετά το σάλο που ξέσπασε και την κόντρα ανάμεσα στην ίδια και την Κατερίνα Καινούργιου.

Νικολέττα Ράλλη υπέρ της Μπέττυς Μαγγίρα

Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί από το απόγευμα της Κυριακής 14/11 σχετικά με το τρέιλερ της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» όπου στο τιμόνι της παρουσίασης βλέπουμε κάθε πρωί την Μπέττυ Μαγγίρα με τους συνεργάτες της.

Πιο συγκεκριμένα, οι περισσότεροι υποστήριξαν πως στο συγκεκριμένο τρέιλερ η ίδια φαίνεται να σατιρίζει το ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου με τις συνεργάτιδές της στο Παρίσι. Έτσι λοιπόν, η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να πάρει θέση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Λοιπόν, κουκλάκια μου ζωγραφιστά. Μιας και έχω εμπειρία λόγω δουλειάς, το έχω τρέιλερ που λέτε, του “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, έχει γυριστεί 100% στο τέλος της εκπομπής της Παρασκευής όπως συνηθίζεται να κάνουν αρκετές εκπομπές μετά το πέρας τους, για να το έχουν έτοιμο για την επόμενη.

Εάν τσεκάρετε τα ρούχα του τρέιλερ και της εκπομπής της Παρασκευής. Βάζω και στοίχημα ότι θα είναι τα ίδια. Πράγμα που σημαίνει ότι η Κατερίνα δεν θα είχε κάνει καν Check in για Παρίσι. Μα πραγματικά ποιος τις δημιουργεί αυτές τις ίντριγκες».

Νικολέττα Ράλλη - Ανάρτηση

Ανάρτηση - Νικολέττας Ράλλη