Η απάντηση "καρφί" της Ζουγανέλη: «Τόσο καιρό που γράφουν ότι είμαι έγκυος θα είχα κάνει τρίδυμα»

«Δε ξέρω γιατί θέλουν να με δουν όλοι μαμά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η απάντηση

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» με αφορμή την πρεμιέρα που πρόκειται να κάνει στο «Στούντιο Ασωμάτων».

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας αλλά και για την απόφασή της να αποχωρήσει από το The Voice καθώς και για ένα ακόμη φλέγον ζήτημα περί εγκυμοσύνης.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο MEGA Καλημέρα

«Δεν πέρασα καλά καθόλου. Δε μου άρεσε ούτε το κλείσιμο ούτε η ξεκούραση με τον τρόπο που μας βρήκε. Θα προτιμούσα να το είχα επιλέξει. Γι΄αυτό έχω τοποθετήσει κάπως στο κεφάλι μου ότι είναι καλό να φροντίζω μόνη μου να ξεκουράζομαι.

Εγώ νόσησα κιόλας. Δεν ήταν κάτι ευχάριστο. Γενικά, είναι κάτι που θέλω να φύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα. Το The Voice δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Πέρασα καταπληκτικά. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα, είδα έναν καινούργιο χώρο, ξένο για εμένα.

Νιώθω πολύ πιο οικεία πια με τον χώρο της τηλεόρασης και αυτή την έκθεση. Πολλές προτάσεις είχαν γίνει και στο παρελθόν αλλά το Voice ήρθε σε μια στιγμή που εγώ ήμουν έτοιμη γι’ αυτό. «Δε με ενοχλεί να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή αλλά δε με φτιάχνει κιόλας.

Είναι κάτι που ψιλοβαριέμαι να σχολιάζω τα ίδια και τα ίδια. Δε με ενδιαφέρει η ζωή κανενός, πόσο μάλλον η δική μου που πρέπει να την επαναλαμβάνω κιόλας. Δε ξέρω γιατί θέλουν να με δουν όλοι μαμά. Είδα προχθές την Δήμητρα την Παπαδοπούλου και της λέω, “εγώ πότε θα γίνω μάνα” γιατί γελάγαμε με όλα αυτά.

Ίσως επειδή παντρεύτηκα γρήγορα το λένε, αλλά δε με φέρνει σε δύσκολη θέση, δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που θα με φέρει σε δύσκολη θέση. Τόσο καιρό που το γράφουν θα είχα κάνει τρίδυμα.

Μου λείπουν κάποια πράγματα ακόμα, θα ήθελα να ζήσω κάποια ακόμα πριν τη μητρότητα. Ο έγγαμος βίος είναι κάτι πολύ δημιουργικό και αυτό δε το περίμενα. Σε στιγμές έντασης δυστυχώς εγώ είμαι αυτή που κάνει πίσω. Δε θα το ήθελα».

«Είναι μια ιστορία, που με έχει στενοχωρήσει και θέλω να τελειώσει»

Καλεσμένη στο The2night show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (9/11) η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της αλλά και στο πόσο έχει αλλάξει η ζωή της, μετά τον γάμο.

«Ο γάμος είναι είναι ένα καινούριο statement στη ζωή μου. Το απολαμβάνω, μαθαίνω, προσπαθώ να προσαρμοστώ, να δω τις αντοχές μου, να μάθω τα όριά μου, το απολαμβάνω».

Για το Voice, στο οποίο επέστρεψε πριν μερικές μέρες για μια guest εμφάνιση: «Παλιότερα σε άλλες προτάσεις και σαν σκέψη δεν ήθελα. Όταν ήρθε το συγκεκριμένο στη ζωή μου ήμουν θετική. Φοβήθηκα τη μεγάλη έκθεση και από εκεί που ένιωθα ότι δεν ενοχλούσα ξαφνικά θα έμπαινα στα σπίτια των ανθρώπων και θα ήμουν εκεί.

Τελείωσε αυτή ιστορία, πέρασα πολύ ωραία αλλά επιστρέψαμε σε μία κανονικότητα και η δουλειά μου μου έλειψε».

Για την καραντίνα: «Δεν μου χρειαζόταν αυτό κι έχω μυηθεί στο να ψάχνω πράγματα του εαυτού μου και πάντα με εκπλήσσει. Δεν μου χρειάζεται κάτι τόσο οδυνηρό για να καταλάβω τι μου γίνεται. Ταράχτηκα πολύ την πρώτη φορά, δεν μου άρεσε καθόλου και πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Είχα θυμώσει με αυτούς που έβρισκαν κάτι ωραίο στην καραντίνα και που καθάριζαν τα σπίτια τους. Μετά ηρέμησα, Μετά έμεινα αναγκαστικά με τον εαυτό μου, είδα κάποια πράγματα και ξεκουράστηκα… Είναι μια ιστορία, που πραγματικά με έχει στενοχωρήσει και θέλω να τελειώσει αυτό το πράγμα».