Πρωινό: Ο συνεντευξιαζόμενος μιλούσε για την καταστροφή του και όλοι στο πλατό γελούσαν - Τι συνέβη;

«Επίτρεψέ μου να γελάω για ό,τι θέλω εγώ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Ο συνεντευξιαζόμενος μιλούσε για την καταστροφή του και όλοι στο πλατό γελούσαν - Τι συνέβη;

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα του Πρωινού, όταν την ώρα που ο συνεντευξιαζόμενος τους μιλούσε στην κάμερα και το βίντεο προβαλλόταν στον αέρα, όλοι στο πλατό γελούσαν μην μπορώντας να συγκρατηθούν. Μόνο ο Τάσος Τεργιάκης ήταν εκείνος που παρακολουθούσε την συνέντευξη σοβαρός.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα μιλούσε ο Κωνσταντίνος Μιναρετζής ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στα δικαστήρια με την Βέφα Αλεξιάδου για το… μπαχαρωμένο κοτόπουλο.

Τι συνέβη ανάμεσα σε Αλεξιάδου - Μιναρετζή

Το 2019, όταν η Βέφα Αλεξιάδου κατέθεσε αγωγή εναντίον του, αναφέροντας ότι χρησιμοποίησε το όνομά της σε μια κοτόσουπα μαγειρίτσα, έχοντας αναρτήσει και τη φωτογραφία της στην είσοδο του εστιατορίου που είχε τότε. Στην αγωγή ζητούσε το ποσό των 60.000 ευρώ ως αποζημίωση επειδή χρησιμοποίησε το όνομά της.

Στις 27 Νοεμβρίου 2020, το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με την απόφασή του θεώρησε την αγωγή ως «μη ασκηθείσα» και την δίκασε ερήμην της, αφού δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Μιναρετζής μετά κατέθεσε αγωγή εναντίον της, ζητώντας 50.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Αγωγή λοιπόν της έκανε όπως είπε στο Πρωινό και την Πολυξένη Καραμίχα γιατί η επιχείρησή του έπεσε οικονομικά έξω γιατί τον δισφήμνισε και αναγκάστηκε να την κλείσει.

Τα γέλια του Πρωινού κατά την διάρκεια της συνέντευξης τους

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του όμως, όλοι στο πλατό του Πρωινού δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους. «Γελούσαμε γιατί είναι λίγο αστείο να ακούς «το κοτόπουλό μου», είπε η Φαίη Σκορδά αμέσως μετά το τέλος του βίντεο, ενώ από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως: «Εγώ γελούσα για άλλο λόγο. Επίτρεψέ μου να γελάω για ό,τι θέλω εγώ». Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε μετά τον καβγά που είχε η παρουσιάστρια on air με την Βάνα Μπάρμπα.

Άγριος τσακωμός Σκορδά - Κονδυλάτου στον αέρα του Πρωινού

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος με σκοπό να τοποθετηθεί για τις δηλώσεις που έκανε για το ελληνικό #metoo, οι οποίες έφεραν πολλές αντιδράσεις από τα κανάλια και τα social media. Ωστόσο, είχε ως αποτέλεσμα να τσακωθεί με την Φαίη Σκορδά στο πλατό.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε αμέσως τις ερωτήσεις για το γεγονός αυτό, λέγοντας: «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνεις και συνέχεια και δεν κάθεσαι να το στρογγυλέψεις, να το σκεφτείς και να το μαλακώσεις».

Τότε ο σχεδιαστής απάντησε: «Όταν δίνεις μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη, μιλάς μία ώρα και γίνεται μοντάζ που πρέπει να βγει 1,5 λεπτό, παραμορφώνονται τα λόγια σου. Δεν έγινε επίτηδες από εσάς. Είπα πολλά σε αυτή τη συνέντευξη και κυρίως για τη νομοθεσία να γίνει πιο αυστηρή. Με τις κυρώσεις που επιβάλλονται σε αυτούς τους ανθρώπους και να γίνει και πιο ελαστική με τα θύματα».

«Ναι, αλλά από τη μία λες αυτό και από την άλλη λες “πώς είναι δυνατόν να το θυμηθούν 300 άτομα;”» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας. «Είπα και γι’ αυτό, απλά δεν το βάλατε. Και δεν σας κατηγορώ» ανταπάντησε.

«Έδωσες συνέντευξη και μίλησες και σε άλλες εκπομπές… Γι’ αυτά που σχολιάστηκες ήταν και σε άλλες εκπομπές» πρόσθεσε η παορυσιάστρια με τον Περικλή Κονδυλάτο να αναφέρει: «Ενώ με πήραν όλα τα κανάλια, στη δική σας εκπομπή ήθελα να έρθω γιατί με τη δική σας έγινε μία παρανόηση. Σας εκτιμώ πάρα πολύ και ξέρω καλά πόσο με έχετε στηρίξει».

«Τι λες; Ότι έγινε μοντάζ, ότι αλλάξαμε αυτά που είπες;» είπε έξαλλη η Φαίη Σκορδά συνεχίζοντας «Τα έχω μπροστά μου, μην με βάλεις σε αυτή τη διαδικασία».