Ο Γιώργος Λιάγκας τσακώθηκε με την μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού - «Έρχεται και μου λέει...»

Το άγνωστο περιστατικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Λιάγκας τσακώθηκε με την μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού - «Έρχεται και μου λέει...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και αμέσως μετά το βίντεο που προβλήθηκε, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στον ίδιο και την μητέρα του (δείτε το πρόσωπο της), όταν έκανε διακοπές στην Λευκάδα.

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε τον τσακωμό τους σε σούπερ μάρκετ του νησιού, όταν τον πλησίασε και αντί να μιλήσει για αυτόν, τον ρώτησε για την Φαίη Σκορδά.

Ο τσακωμός Λιάγκα - μητέρας Αργυρού

«Είμαι το καλοκαίρι στη Λευκάδα σε ένα σούπερ μάρκετ και ψωνίζω, κάποια στιγμή είναι μια κυρία και με «παρακολουθεί», έρχεται και μου λέει "γεια, είναι και η κυρία Σκορδά μαζί σας;". Νεύριασα εγώ γιατί είπα αντί να μου μιλήσει με ρώτησε για τη Φαίη, μανούριασα, δηλαδή εγώ καθορίζομαι από τη Φαίη; Μετά έρχεται και πάλι και μου λέει «συγγνώμη, είμαι η μαμά του Κωνσταντίνου Αργυρού και επειδή αγαπάω πολύ τη Φαίη, για αυτό σας ρώτησα, μην με παρεξηγήσετε. Να έρθετε όποτε θέλετε για φαγητό», είπε.

Εκτός εαυτού στο Πρωινό ο Λιάγκας

Με αφορμή την εξομολόγηση του Δάκη για το πρόβλημα υγείας του, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ανά καιρούς για ανθρώπους της showbiz και για τις ασθένειες που μπορεί να έχουν.

Όπως εξήγησε έχει διαβάσει πολλές φορές και για τον εαυτό του πως έχει πάθει εγκεφαλικό, πως βρίσκεται στο νοσοκομείο και άλλα πολλά.

«Θέλει λίγο προσοχή παιδιά… Κι εμένα με έχουν πεθάνει, έχω πάθει εγκεφαλικά, είμαι φυτό σε νοσοκομείο. Γιατί εμείς οκ… Είναι και άλλοι που δεν ξέρουν και μπορεί να πάθουν κάτι που ακούνε για το δικό τους πρόσωπο. Θέλει προσοχή.

Τώρα να ξυπνάς και να πρέπει να απολογηθείς ακόμα και σε εμάς για τι ακριβώς έχει συμβεί και ποια είναι η κατάσταση της υγείας σου… Διαβάζοντας αυτά που γράφει ο Νίκος Μουρατίδης γενικά αναφέρεται σε μηνύματα που παίρνει από φίλους. Γράφει και για μία άλλη τραγουδίστρια που δε θα πω το όνομα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.