Κόνι Μεταξά για Τάσο Ξιαρχό: Η αιχμηρή απάντησή της για τον λόγο που πλέον δεν μιλάνε

Τι ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά για Τάσο Ξιαρχό: Η αιχμηρή απάντησή της για τον λόγο που πλέον δεν μιλάνε

Τον τελευταίο καιρό η Κόνι Μεταξά έχει δείξει πως έχει απομακρυνθεί τελείως από τον Τάσο Ξιαρχό. Μάλιστα, η ίδια δεν έχει νιώσει ακόμη έτοιμη να μιλήσει δημόσια για το τι πραγματικά συνέβη μεταξύ τους.

Η γνωστή Influencer είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram που δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Η ίδια θέλησε να κάνει ένα Q&A στο οποίο απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Μια από τις απορίες των followers της ήταν: «Πότε θα μιλήσεις για όλη τη φάση με τον Τάσο; Πάντα τα έλεγες όλα έξω από τα δόντια» με την Κόνι Μεταξά να απαντά: «Το ότι δε θέλω να μιλήσω για κάτι τόσο προσωπικό, δε σημαίνει ότι δεν τα λέω έξω από τα δόντια».

Η ανάρτηση της Κόνις Μεταξά για τον Τάσο Ξιαρχό

Η πρώτη αντίδραση μετά το παράπονο του Τάσου Ξιαρχό

Ο Τάσος Ξιαρχό, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με το βίντεο που ανέβασε, βρέθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα προκειμένου να μιλήσει για το θέμα και να εξηγήσει τη θέση του (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Μεταξύ άλλων λοιπόν, στη συνέντευξή του, ο Τάσος Ξιαρχό θέλησε να κάνει μία ιδιαίτερη αναφορά στην Κόνι Μεταξά προκειμένου να εκφράσει το παράπονό του επειδή δεν του συμπαραστάθηκε σε όσα έγιναν.

«Ένα άτομο με πλήγωσε πάρα πολύ… Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε καν αν δει αν είμαι καλά. Είναι μια κοπέλα που έχουμε δουλέψει μαζί και έχουμε ανέβει μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

Η αντίδραση της Κόνι Μεταξά για το σχόλιο του Τάσου Ξιαρχό

Το πρωί της Τετάρτης (10/11), η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, εντόπισε την Κόνι Μεταξά, ωστόσο εκείνη δε θέλησε να κάνει καμία απολύτως δήλωση. «Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω, συγγνώμη», αρκέστηκε να πει και στη συνέχεια έφυγε βιαστικά.