Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Κατερίνα Τσάβαλου για τα οικονομικά προβλήματά της: «Δεν δουλεύαμε καθόλου και εγώ ήμουν με το ταμείο ανεργίας»

«Δεν περιγράφεται με λόγια»

Κατερίνα Τσάβαλου για τα οικονομικά προβλήματά της: «Δεν δουλεύαμε καθόλου και εγώ ήμουν με το ταμείο ανεργίας»
News 16.11.2021 16:54
Από Ίρις Βίλα

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Τσάβαλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για τις οικονομικές δυσκολίες αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για το σώμα της μετά από την γέννηση του παιδιού της.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Τσάβαλου

«Η μητρότητα είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που βιώνω στη ζωή μου. Είναι ότι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου και θα συνεχίζω να κάνω και θα κάνω για όλη μου τη ζωή. Δεν περιγράφεται με λόγια. Πρώτα κοιτάω το παιδί μου και μετά κοιτάω τη δουλειά.

Με την οικογένειά μου προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα. Πιστεύουν για τους ανθρώπους που προβάλλονται ότι δεν έχουν προβλήματα.

Δεν είναι όμως έτσι γιατί εμείς κάνουμε μία δουλειά στην οποία ψάχνουμε δύο φορές τον χρόνο για δουλειά, ήρθε και η κρίση, ήρθε και ο κορωνοϊός, δεν δουλεύαμε καθόλου και εγώ ήμουν με ταμείο ανεργίας.

Από τη στιγμή που έμεινα έγκυος και μετά, ξεκίνησα να δέχομαι πολλά αρνητικά σχόλια για τα κιλά. Όταν ήμουν αδύνατη μου έλεγαν πως είσαι έτσι, πήρα στη συνέχεια τα κιλά της εγκυμοσύνης και μου έλεγαν πάλι τα ίδια. Το έχω αφήσει πλέον γιατί είναι τοξικό».

Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από την Κατερίνα Τσάβαλου: «Είναι χυδαία και φρικτά, ξεφτιλίζουν ανθρώπους»

Η Κατερίνα Τσάβαλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου είδαμε την Ελεονώρα Μελέτα να "σπάει" από τα πρώτα λεπτά της εκπομπής μετά από την δυσάρεστη είδηση πως έφυγε από την ζωή η Φώφη Γεννηματά.

Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για τη μητρότητα αλλά και για τα ριάλιτι τα οποία έχουν επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας μιας και ο ανταγωνισμός φέτος στη τηλεθέαση είναι μεγάλος.

Η Κατερίνα Τσάβαλου δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Με έχει αλλάξει η μητρότητα. Ενώ ήμουν αγχωτική και υστερική, με το παιδί έχω μια ψυχραιμία, δεν το περίμενα. Βρίσκω κοινά με τη μαμά μου. Έχω κάνει ατομική ψυχοθεραπεία έξι χρόνια και κάνω ομαδική όποτε χρειαστεί».

Στη συνέχεια, η ίδια απάντησε για τα ριάλιτι: «Έχω δεχτεί πρόταση για ριάλιτι επιβίωσης, αλλά δεν θα το έκανα, δεν θα άντεχα. Δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω για τα ριάλιτι».

«Είναι χυδαία και φρικτά. Μου έρχεται να πω άλλες λέξεις, είναι κρίμα. Είναι κρίμα για το πώς βγάζουν έτσι τους ανθρώπους, πώς τους ξεφτιλίζουν και για τις γυναίκες».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Τσάβαλου: «Σοκαρίστηκα, μπήκα να δω το βίντεο και με έπιασε μια στεναχώρια»

Θύμα παρενόχλησης από τον σκηνοθέτη της έχει πέσει και η Κατερίνα Τσάβαλου

Share