Νικόλας Ράπτης: "Σπάει" τη σιωπή του για τη σχέση του με τον Αρναούτογλου - «Η μόνη κόντρα που έχουμε είναι...»

Ξεκάθαρος όπως πάντα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νικόλας Ράπτης:

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (16/11) ο Νικόλας Ράπτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στις φήμες που τους θέλουν να έχουν κόντρα μεταξύ τους.

Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας Ράπτης ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει για ποιο λόγο καθυστερεί η πρεμιέρα του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

Οι δηλώσεις του Νικόλα Ράπτη

«Δεν ξέρω τον λόγο που αναβλήθηκε η πρεμιέρα, είμαι ένας στρατιώτης του καναλιού. Δε νομίζω πως είχαμε έλλειψη ταλέντων από όσα έχω δει!

Η μόνη κόντρα που έχω με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ποιος θα φάει τα τορτελίνια στο break. Όχι δεν πάω σε ριάλιτι επιβίωσης, έχω θέμα σοβαρό με την πείνα και έχω θέμα σοβαρό με τα πόδια μου», είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Ράπτης.

Οι δηλώσεις του Νικόλα Ράπτη για την παρουσίαση του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

«Δεν είμαι αγχωμένος, η αλήθεια είναι. Θα είμαι μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο, ντουέτο και είμαι πολύ χαρούμενος. Πρώτη φορά και ελπίζω να μην είναι η τελευταία.

Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήμασταν μαζί δυο χρόνια, υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια, γελάμε και έχουμε περάσει πολύ όμορφα. Την κα. Χριστοπούλου και τον κ. Ζαχαράτο δεν τους έχω γνωρίσει ενώ την Κρυσταλλία την ξέρω και είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι.

Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα έρθει το Ταλέντο. Συμβαίνουν πράγματα καμιά φορά στη ζωή που μέσα από τη δουλειά τα καταφέρνεις, τα οποία κάποια στιγμή τα βλέπεις και αναρωτιέσαι αν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό.

Φαντάζομαι πως ο καθένας θα είναι στο κομμάτι του, στον ρόλο του. Ο Γρηγόρης είναι πληθωρικός, κάνει τα πειράγματα του. Εγώ είμαι χαρούμενος που είναι ο Γρηγόρης εκεί γιατί, όταν πας κάπου και έχεις έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζεις, σε κάνει να νιώθεις και πιο οικεία», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.