Γενέθλια για την Έλενα Τσαγκρινού - Το τρυφερό μήνυμα του Mike

Υπέροχη ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γενέθλια για την Έλενα Τσαγκρινού - Το τρυφερό μήνυμα του Mike

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Mike θέλησε να ευχηθεί στην αγαπημένη του σύντροφο, Έλενα Τσαγκρινού, η οποία σήμερα έχει τα γενέθλιά της.

Ανεβάζοντας μία σειρά από φωτογραφίες από τις εξορμήσεις τους, ο Mike της ευχήθηκε να έχουν πάνω από όλα υγεία, μία ευχή πολύ σημαντική η οποία μάλιστα έρχεται λίγο καιρό αφού συμπλήρωσε ένα χρόνο χωρίς καρκίνο.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και σε κάθε περίπτωση ο ένας γίνεται το στήριγμα του άλλου στις σημαντικές στιγμές.

Η ανάρτηση του Mike για την Έλενα Τσαγκρινού

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! Θα σου ευχηθώ μόνο να έχεις ΥΓΕΙΑ και όλα τα όμορφα έρχονται», έγραψε χαρακτηριστικά ο Mike στην ανάρτησή που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram του.

Κίνηση ανθρωπιάς από την Έλενα Τσαγκρινού και τον Mike

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike αποφάσισαν να κάνουν μια άκρως συγκινητική κίνηση καθώς έγιναν εθελοντές για τα αδέσποτα ζωάκια της Save A Greek Stray. Πιο συγκεκριμένα, η SGA κάνει ακόμα μία σπουδαία δράση με στόχο τη φροντίδα των αδέσποτων σκύλων.

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike, ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και οι δυο αγαπούν τους σκύλους και είναι και οι ίδιοι σκυλογονείς. Η δράση Celebrity Dog Workers by PURINA® «ξετυλίγεται» μέσα από μία σειρά αυτοτελών επεισοδίων, που «ανεβαίνουν» στo κανάλι της Panik Records και στο κανάλι της Save A Greek Stray στο YouTube.

Στο πλαίσιο αυτό, οι celebrities επισκέπτονται τον όμορφο χώρο του καταφυγίου της Save A Greek Stray στον Ωρωπό, όπου αδέσποτα σκυλάκια περιθάλπονται, φροντίζονται και προωθούνται προς υιοθεσία και, μέσα από ευφάνταστα challenges, μαθαίνουν τις δουλειές που κάνουν καθημερινά οι εθελοντές της φιλοζωϊκής οργάνωσης.

Οι ίδιοι έφεραν εις πέρας τα challenges, βάζοντας με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο το δικό τους λιθαράκι στο έργο της Save A Greek Stray.