Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι ευχές στην Νάνσυ Αντωνίου στην έναρξη του The 2night Show

«Ευχαριστούμε για την αγάπη σου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι ευχές στην Νάνσυ Αντωνίου στην έναρξη του The 2night Show

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε σήμερα (16/11) η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, μιας και ο αγαπημένος παρουσιαστής θέλησε να ευχηθεί στην καλή του, Νάνσυ Αντωνίου για τα γενέθλιά της.

Η Νάνσυ Αντωνίου, πέρα από σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου (δείτε εδώ κοινές τους φωτογραφίες) είναι και αρχισυντάκτρια της εκπομπής έτσι με την ευκαιρία, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της ευχήθηκε εκ μέρους όλης της ομάδας του The 2night Show.

Οι ευχές του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show

«Σήμερα πραγματικά είναι μία πάρα πολύ ωραία μέρα γιατί έχει γενέθλια η αρχισυντάκτριά μας, αγαπημένη μας Νάνσυ Αντωνίου. Σε ευχαριστούμε για όλα, σε ευχαριστούμε για την αγάπη σου, ευχαριστούμε για την εδώ δουλειά, για την ύπαρξή σου για όλα…», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη της εκπομπής.

Κάγκελο ο Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night με τον καλεσμένο του - «Μπορούμε να πάμε σε διαφημίσεις;»

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε ο Θοδωρής Φέρρης. Παρουσιαστής και τραγουδιστής, είχαν μια απολαυστική συνέντευξη, ωστόσο συνέβη και ένα απρόοπτο στο πλατό που ήταν άκρως χιουμοριστικό.

«Φραπέ πίνεις;», ρώτησε ο οικοδεσπότης τον καλεσμένο του, με τον ίδιο να συνεχίζει «Τώρα τελευταία έχω άρχισα να πίνω φραπέ πάλι;! Φραπέ γλυκό με γάλα ελαφρύ! Έκαναν έναν κύκλο από όλα τα καινούργια, εννοώ αυτό το φρέντο καπουτσίνο, φρέντο έτσι, φρέντο αλλιώς και δεν ξέρω εγώ πόσα είδη υπάρχουν και κατέληξα φίλε ότι ο ωραιότερος καφές στον κόσμο είναι φραπές γλυκός με γάλας, ελαφρύς».

Τότε στα ξαφνικά ο Θοδωρής Φέρρης, μετά την αποκάλυψη προβλήματος υγείας της Ιωάννας Λιλη, είπε «Μπορούμε να κάνουμε ένα break; Να πάμε σε διαφημίσεις; Γιατί αν τα αφήσεις αυτά λίγο ακόμα εκεί....», αναφερόμενος στις μπουγάτσες και στον φραπέ που ήταν πάνω στο τραπέζι με τον παρουσιαστή να απαντά με χιούμορ: «Αυτά πρέπει να είναι πάνω από 2μισι μέρες εδώ...».

Αρναούτογλου Φέρρης The 2night show