Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δεν ήταν καθαρά επιλογή τους - Γιατί μετακόμισαν εσπευσμένα Τανιμανίδης - Μπόμπα από το σπίτι τους στο Κολωνάκι

Μένουν σε ένα προσωρινό οίκημα μέχρι να ετοιμαστεί η νέα μόνιμή τους κατοικία - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δεν ήταν καθαρά επιλογή τους - Γιατί μετακόμισαν εσπευσμένα Τανιμανίδης - Μπόμπα από το σπίτι τους στο Κολωνάκι
News 17.11.2021 07:42
Από Youweekly Team

Μεγάλωσε η όμορφη παρέα τους μεγάλωσαν και οι “απαιτήσεις” μέσα σε έναν χώρο. Πού να χωρέσει μια τετραμελής οικογένεια; Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο Κολωνάκι ζήτησαν το σπίτι για ιδιοκατοίκηση, οι ανάγκες του ζευγαριού μεγάλωσαν γι' αυτό η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισαν να μετακομίσουν σε κοντινό διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, μεγαλύτερο σε τετραγωνικά, που τους παραχώρησαν φίλοι τους, αφού το σπίτι που ετοιμάζουν εκείνοι στα βόρεια προάστεια της Αθήνας δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Εννοείται ότι μια μετακόμιση δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο για ένα ζευγάρι με φουλ επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν δύο μωρά... Ένας γενικός χαμός επικρατούσε εδώ και μερικές εβδομάδες στο σπίτι τους στο Κολωνάκι και δεν γινόταν να μην έρθουν εσπευσμένα οι “ειδικές δυνάμεις” μαμάς Ματούλας και αδελφής Κασσιανής του Σάκη Τανιμανίδη, προκειμένου να βοηθήσουν την Χριστίνα ώστε να μπορέσει να τα βγάλει πέρα στα μαζέματα.

Το YOU βρέθηκε κατ΄ αποκλειστικότητα την ώρα της μετακόμισης του ζευγαριού, που διήρκεσε περίπου δύο ώρες, ενώ το ζευγάρι όλες τις προηγούμενες εβδομάδες -και ιδιαίτερα η οικοδέσποινα- είχε “χαθεί” μέσα σε κούτες... “Τρέχουμε και δεν φτάνουμε” ήταν η από κοινού απάντηση του ζευγαριού με ένα στόμα σε όσους τους ρωτούσαν για το πώς περνάνε, περιγράφοντας την τρέλα που επικρατούσε στο σπίτι τους, ενώ οι δυο τους για να ξεσκάσουν έκαναν μετά από πολύ καιρό το περασμένο Σάββατο μια glam βραδινή έξοδο, προσκαλεσμένοι σε μια δεξίωση σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας (δείτε εδώ το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα που επέλεξε η Χριστίνα)...

Καρέ καρέ η μετακόμιση Μπόμπα - Τανιμανίδη

Μετακόμιση Τανιμανίδης

Μετακόμιση Τανιμανίδης Χριστίνα

Μετακόμιση Τανιμανίδης περιοδικό YOU αποκλειστικές φωτογραφίες

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 17/11, σε όλα τα περίπτερα με μόνο 1,5 ευρώ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σε αυτό το σπίτι μένουν Μπόμπα - Τανιμανίδης πριν μετακομίσουν σε δικό τους

Αλαλούμ στο Κολωνάκι με Τανιμανίδη και Μπόμπα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Share