Ο Τόνι Σφήνος χωρίς περούκα και γυαλιά - Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Τόνι Σφήνος χωρίς περούκα και γυαλιά - Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του

Τον γνωρίσαμε μέσα από την εκρηκτική περσόνα του, καθώς και τις ξεσηκωτικές εμφανίσεις του, ντυμένος με ρούχα μιας άλλης εποχής και περιτριγυρισμένος από «τσικάκια» - όπως λέει τις θαυμάστριές του.

Μόλις σβήνουν τα φώτα, όμως, και βγαίνει η περούκα, εμφανίζεται ένας εντελώς διαφορετικός... Τόνι Σφήνος, τον οποίο και συναντήσαμε πρόσφατα στο “Tekila”, σε μια χαλαρή βραδινή έξοδο με τη σύζυγό του.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Ο Θάνος Κιούσης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έχει μάτια μόνο για μια γυναίκα, την Ιωάννα Γραμματικού (αδελφή με τη Φοίβη Γραμματικού, σύντροφο του Άρη Σπηλιωτόπουλου), και μπορεί να γνωρίστηκαν όταν εκείνη πήγε να τον δει σε μία από τις εμφανίσεις του, αλλά αυτή η γνωριμία εξελίχθηκε σε μια σχέση ζωής που κρατά πλέον εφτά χρόνια.

Μέσα σε αυτό το διάστημα παντρεύτηκαν στις Σπέτσες το 2016, έχουν αποκτήσει δύο γιους (ηλικίας 3 και 2 ετών), ενώ αφιερώνουν άφθονο χρόνο ο ένας στον άλλον, και τα πειστήρια στη... διάθεσή σας. Ο performer συνομίλησε για αρκετή ώρα στην πορεία της βραδιάς και με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, Λάμπρο Λάζαρη (ο οποίος είναι σε σχέση με αγαπημένη ηθοποιό από την σειρά Σασμός, δείτε εδώ με ποια!), με τον οποίο τους δένει μια στενή φιλία εδώ και χρόνια, ενώ έφυγαν κατά τη 1 για να επιστρέψουν σπίτι τους.

Ο Τόνι Σφήνος σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

Τόνι Σφήνος

Τόνι Σφήνος περιοδικό YOU

Τέλος στη μίνι-κόντρα με τον Πασχάλη

Δεν είναι όλα ρόδινα για τον Τόνι, καθώς πρόσφατα βρέθηκε στο... μάτι του κυκλώνα με αφορμή δηλώσεις του Πασχάλη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», που ανέφερε σε σχετική ερώτηση: «Παρότι είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει και έχει πολύ επιτυχία και περνά ο κόσμος ωραία στα προγράμματά του, εμένα δεν μου αρέσει, γιατί μου φαίνεται ότι γελοιοποιεί την εποχή». Και η λέξη «γελοιοποιεί» ήταν εκείνη που προκάλεσε την αντίδραση του Σφήνου, που δεν δίστασε να απαντήσει δημόσια.

«Δυστυχώς, φίλε Πασχάλη, θα διαφωνήσω μαζί σου και αναντίρρητα έχεις κάθε δικαίωμα να μη σου αρέσει ένα αποτέλεσμα, να μην είναι του γούστου σου. Δεν έχεις, όμως, το δικαίωμα να λες δημόσια και να εκθέτεις τη δουλειά όχι μόνο την δική μου αλλά και των μουσικών, χορευτών, τραγουδιστών, ενδυματολόγου λέγοντας ότι γελοιοποιούμε μια εποχή», κατέληγε σε μια μακροσκελή ανάρτηση, που πλέον έχει κατέβει από το Facebook. Οι δύο καλλιτέχνες επέλεξαν έκτοτε να ρίξουν τους τόνους και να λύσουν κατ' ιδίαν την παρεξήγηση.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 17/11, σε όλα τα περίπτερα με μόνο 1,5 ευρώ