Τρελά ερωτευμένη η Ιωάννα Μαλέσκου - Στο θέατρο με το αγόρι της....

Προσπαθούν να το κρύψουν αλλά... δεν τα καταφέρνουν ιδιαίτερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρελά ερωτευμένη η Ιωάννα Μαλέσκου - Στο θέατρο με το αγόρι της....

Μπορεί να τράβηξε τα φλας και τις κάμερες με το που πήγε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ο κήπος με τις αλήθειες” στο θέατρο “Μουσούρη” την περασμένη εβδομάδα, κανείς όμως δεν πήρε χαμπάρι τον αγαπημένο της Ιωάννας Μαλέσκου, Κωνσταντίνο Δανιά, που αμέσως μετά την περίμενε για να φύγουν μαζί για άγνωστο προορισμό.

Η παρουσιάστρια του “Love it” στον ΣΚΑΪ αυτή την περίοδο βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στην προσωπική της ζωή, παρόλα αυτά θέλει να κρατήσει μακριά από στόματα και βλέμματα όλα όσα την αφορούν... “Ο Κωνσταντίνος βγάζει στην Ιωάννα μια διαφορετική πλευρά της που δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση...

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους”, είναι οι πρώτες πληροφορίες για το φρεσκο-ερωτευμένο ζευγάρι, που μπορεί να είναι μαζί μόλις δύο μήνες, κάποιοι που γνωρίζουν, όμως, καλά υποστηρίζουν ότι ήδη μοιράζονται την ίδια στέγη, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα. “Ταιριάζουν όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και γιατί έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, τον αθλητισμό, τα σπορ, τα ζώα, τις εκδρομές στη φύση και τα ταξίδια”, λένε όσοι τους έχουν εντοπίσει κατά διαστήματα σε διάφορα μέρη, που δεν είναι κοσμικά, αφού οι δυο τους για την ώρα προτιμούν να κυκλοφορούν ingognito και να μη “φωνάζουν” τη μεταξύ τους σχέση...

Ποιος είναι ο σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου σύντροφος

Θα τον βρείτε με μια μηχανή να τρέχει σε αγώνες motocross ή με ένα surf να σκίζει τα κύματα... Ο Κωνσταντίνος Δανιάς (δείτε εδώ φωτογραφίες του) δεν κάθεται στιγμή σε ησυχία, είναι λάτρης των extreme sports, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων αλλά και σε στοχευμένα προϊόντα για σκύλους. “Δεν είναι απλώς μια εταιρεία αλλά ένα προσωπικό όραμα που θέλησα να μοιραστώ, ένα όνειρο που πήρε σάρκα και οστά μέσα από την αγάπη και την σχέση με τους πιστούς μας τετράποδους συντρόφους”, έχει δηλώσει.

  • Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Μυτιλήνη
  • Είναι 37 χρόνων και μένει στη Δάφνη
  • Σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή
  • Του αρέσει να κάνει τρέξιμο και περιπάτους στη Μαρίνα Φλοίσβου, να κολυμπά και να γυμνάζεται στη Λίμνη της Βουλιαγμένης αλλά και να πίνει τον καφέ του στη γειτονιά του!

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 17/11, σε όλα τα περίπτερα με μόνο 1,5 ευρώ