Όσα αναφέρει το εξώδικο που έστειλε η Αθηνά Παντελίδου στον Γιώργο Θεοφάνους - «Νιώθει προσβεβλημένη και ζητάει...»

Αναλυτικά όσα ζητάει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όσα αναφέρει το εξώδικο που έστειλε η Αθηνά Παντελίδου στον Γιώργο Θεοφάνους - «Νιώθει προσβεβλημένη και ζητάει...»

Έξαλλη είναι η Αθηνά Παντελίδου με τον Γιώργο Θεοφάνους, μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα του αείμνηστου τραγουδιστή καταράστηκε τα παιδιά του για να ζήσει τον πόνο που ένιωσε και η ίδια όταν έχασε το γιο της.

Έτσι λοιπόν, έστειλε εξώδικο στον μουσικοσυνθέτη και ζητά να ανακαλέσει τις πρόσφατες δηλώσεις του, αλλιώς είναι έτοιμη να τον τρέξει στα δικαστήρια με μήνυση. Ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας μίλησε στην Espresso για όλα όσα έχουν συμβεί.

Όσα αναφέρει το εξώδικο της οικογένειας Παντελίδη προς τον Γιώργο Θεοφάνους

«Στο εξώδικο που στείλαμε ζητάμε από τον κύριο Θεοφάνους να ανακαλέσει όσα είπε, διότι διαφορετικά θα κινηθούμε εναντίον του νομικά. Όλα αυτά που ειπώθηκαν είναι ψέματα. Η Αθηνά Παντελίδου δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Θεοφάνους και δεν τον ξέρει προσωπικά. Μάλιστα, δεν πήγε καν στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη ο Γιώργος Θεοφάνους. Η πελάτισσά μου νιώθει προσβεβλημένη ως γυναίκα και μητέρα από τις δηλώσεις του και ζητάει να ανακαλέσει άμεσα» ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος.

Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση της Αθηνάς Παντελίδου για τον Κωνσταντίνο και τον Παντελή

Στοο «Just the 2 of us» εμφανιζόταν, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης με την Ελένη Βουλγαράκη πριν αποχωρήσουν.

Μόλις λοιπόν, τελείωσαν το τραγούδι σε μια από τις εμφανίσεις τους, ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η φωνή σου μοιάζει ανατριχιαστικά με του αδελφού σου, αλλά έχεις ταλέντο αγόρι μου. Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ και που έχεις δίπλα σου την Ελένη Βουλγαράκη» και τα λόγια του συγκίνησαν του πάντες.

Η μητέρα του που παρακολουθούσε την πρεμιέρα, έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, καθώς τόσο η φωνή του, όσο η εμφάνιση του αλλά και το στιγμιότυπο με τον Βασίλη Καρρά επί σκηνής της θύμισαν πάρα πολύ τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη.

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους λοιπόν ένα κολάζ φωτογραφιών με τους δυο της γιους ακριβώς στην ίδια στιγμή.

Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση της Αθηνάς Παντελίδου για τον Κωνσταντίνο και τον Παντελή