Γενέθλια για την κόρη των Λασκαράκη - Τσιμιτσέλη! Φωτογραφίες από τον στολισμό υπερπαραγωγή στο σπίτι της

Τα γλυκά ξεχείλιζαν στο τραπέζι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γενέθλια για την κόρη των Λασκαράκη - Τσιμιτσέλη! Φωτογραφίες από τον στολισμό υπερπαραγωγή στο σπίτι της

Η Βάσω Λασκαράκη, το 2009, στα πλαίσια των γυρισμάτων της σειράς Η Πολυκατοικία, ξεκίνησε τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Τον Μάιο του 2013 έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2013 ενώ στις 10 Νοεμβρίου του ίδιου έτους ήρθε στη ζωή η κόρη τους, Εύα. Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017, ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους με δήλωση μέσω του δικηγόρου τους.

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, η κόρη τους είχε τα γενέθλιά της και η Βάσω Λασκαράκη ετοίμασε ένα τεράστιο πάρτι στο σπίτι της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Το παράπονο της κόρης της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/10) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιο είναι το παράπονο που της κάνει τον τελευταίο καιρό η κόρη της και για ποιο λόγο τσακώνονται καθημερινά.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή καθώς και για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

«Καλά ήταν. Άντε τώρα, βγήκαμε για δουλειά ξανά. Μου έλειψε η καθημερινότητα, αλλά πέρασα και καλά.

Η κόρη μου, μου λέει γιατί θα πας. Αφού είπες δεν θα δουλέψεις. Της λέω: “Πέρασε ο χρόνος που είπα δεν θα δουλεύω”. Μου λέει: “Πόσες ώρες θα δουλέψεις; Πόσο κοντά είναι η δουλειά σου; Είναι πιο κοντά στο σπίτι ή πιο κοντά στο σχολείο; Τι ώρα θα γυρίζεις;" γιατί ήθελε να δει μια φίλη της.

Μου λέει δεν θα πάω στη φίλη μου, δεν σε χορταίνω.Το πρωί τσακωνόμαστε για τα ρούχα, γιατί δεν αποφασίζει τι θα βάλει, το μεσημέρι αγαπιόμαστε πάλι. Αυτά τα ωραία, τα πιπεράτα της μαμάς», είπε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.