Μαίρη Μπάρκουλη: "Ούτε την ξέρω ούτε με ξέρει" - Οι νέες της δηλώσεις για την Βανδή μετά την παρεξήγησή τους

"Όταν άκουσα τον Νίκο και έκλαιγε..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Μπάρκουλη:

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (17/11) η Μαίρη Μπάρκουλη, μετά την παρεξήγηση ανάμεσα σε εκείνη και την Δέσποινα Βανδή, αναφορικά με την την κριτική που έκανε η τραγουδίστρια στον γιο της Νίκο στο J2US.

Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη παραδέχτηκε πως δεν έπρεπε να γίνει όλο αυτό, και πως απλά αντέδρασε παρορμητικά καθώς στεναχωρήθηκε όταν είδε τον γιο της να κλαίει.

Το σχόλιο της Μπάρκουλη για την παρεξήγησή της με την Βανδή

«Όταν έκανα την ανάρτηση ο Νίκος κοιμόταν και όταν ο Νίκος κοιμάται εγώ μαγειρεύω διάφορα εδώ που κάθομαι. Όταν τον άκουσα και έκλαιγε… Αντιδρώ πολύ παρορμητικά σε κάτι τέτοια. Όταν τον άκουσα να κλαίει στο τηλέφωνο… εντάξει παιδιά, μάνα είμαι… Ο Νίκος έχει την εντύπωση πως ότι και να κάνει δε θα του πουν τίποτα καλό. Έκανα την ανάρτηση και την κατέβασα μετά από δέκα λεπτά.

Δε μου φταίει η γυναίκα, ούτε την ξέρω ούτε με ξέρει. Όταν ξεκίνησε με το Just και με πέρνανε τηλέφωνο όλο το καλοκαίρι για να συμμετέχει τους είπα ότι το παιδί μου είναι άφωνο. Μάνα, μάνα αλλά να ξέρουμε τι λέμε. Μου λέγανε «να συμμετέχει, θα του μάθουμε εμείς» και έλεγα ότι το παιδί μου είναι άφωνο.

Κι ο Νίκος πρώτη φορά βρέθηκε στην τηλεόραση. Και ο Νίκος τους αγαπάει όλους και μετά μπήκε και έγραψε συγγνώμη στην Δέσποινα Βανδή. Είναι πολύ ευαίσθητος. Είναι 20 χρονών. Τι μου φταίει η Δέσποινα Βανδή; Είχα προηγούμενα μαζί της;» είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μπάρκουλη.

Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή στην "επίθεση" της Μαίρης Μπάρκουλη

«Ξεκαθάρισμα: Πίσω από της κάμερες για να βγει το act ρίχνουμε πολύ δουλειά. Πραγματικά προσπαθώ πέρα από της δύναμης μου και ίσος για αυτό να ήλπιζα καλύτερη βαθμολογία. Είναι απλά ένα παιχνίδι όμως ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ!Κακώς το παίρνω κατάκαρδα, ζήτω συγνώμη για αυτό.

Όσο για την μητέρα μου,αντέδρασε σαν μάνα όταν είδε το παιδί της στεναχωρημένο(δικό μου φταίξιμο) και κανείς δεν μπορεί να της πει κάτι που αντέδρασε σαν μάνα! Καθε γνώμη κάθε ανθρώπου είναι δεκτή .Είτε λάθος είτε σωστή!Χωρις να τοποθετούμε στο αν ήταν λάθος η σωστή.

Τέλος Κ.Βανδή, σας θαυμάζω απίστευτα. Πάντα σας κοιτάω και νιώθω περήφανος με τον εαυτό μου που μπορώ να ανέβω σε αυτήν την σκηνή και να κάνω perform για εσάς. Σας ευχαριστώ για αυτήν την ευκαιρία. Καμία βαθμολογία δεν το αλλάζει αυτό, Τιμή μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρκουλης.

Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν του απάντησε:« Δεν την παρεξήγησα Νικόλα μου! Εγώ αυτό που διακρίνω σε σένα είναι ότι είσαι ένα υπέροχο παιδί !Εκει θα σου έβαζα 10 και πιστεύω πως σίγουρα στη διαμόρφωση αυτού του χαρακτήρα συνέβαλε και η μητέρα σου! Αυτο θα κρατήσω και μετά το τέλος του παιγνιδιού».